5-6K Bütçe Mouse Önerisi

ozemheri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,457
Bütçe
6000
Merhaba dostlar CS2 oynuyorum şuan logitech g502 kullanıyorum onun boyutlarında bi mouse arıyorum palm tutuyorum mouse yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
RAWM Leviathan V4 aldım henüz gelmedi, baya araştırıp buna karar verdim. Viper V3 Pro alacaktım vazgeçtim hem daha ucuz.

Merhaba dostlar CS2 oynuyorum şuan logitech g502 kullanıyorum onun boyutlarında bi mouse arıyorum palm tutuyorum mouse yardımcı olursanız sevinirim

3 farklı konuya, aynı mouse 😁

nereden aldınız hocam link varmı acaba?
Stok bitmiş.

3 farklı konuya, aynı mouse 😁
rawm leviathan v4 onerılıyor en cok stok bıtmıs beklesemmi acaba stok ne dersin?

rawm leviathan v4 onerılıyor en cok stok bıtmıs beklesemmi acaba stok ne dersin?
Tutuş şeklinize Lamzu uyuyorsa ve bütçe sorun değilse alabilirsiniz. Eğer marka olsun derseniz Viper V3 Pro veya DA V3 veya DA V3 Pro bakın

Fp olarak leviathan v4 zaten çok iyi, ama bütçen varken Lamzu alman çok daha mantıklı olur, click hissiyatı olsun, malzeme kalitesi olsun ve en önemlisi performansı olsun çok uzun bir süre main mouseum olarak kullandım o yüzden al geç derim direk

Lamzu ve Levaithan daha iyidir ama kutu içeriği çok zengin bunada bakabilirsiniz.

Fp olarak leviathan v4 zaten çok iyi, ama bütçen varken Lamzu alman çok daha mantıklı olur, click hissiyatı olsun, malzeme kalitesi olsun ve en önemlisi performansı olsun çok uzun bir süre main mouseum olarak kullandım o yüzden al geç derim direk
bu çokmu gereksiz olur biri atmış ama?

bu çokmu gereksiz olur biri atmış ama?
Ben şahsen superlight modellerinin çok abartı fiyatlara satıldığını düşünüyorum. Ayrıca dex modeli sizin shapeinize uymaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsen superlight modellerinin çok abartı fiyatlara satıldığını düşünüyorum. Ayrıca dex modeli sizin shapeinize uymaz
max bütçeniz ne kadar

levi v4 öneririm ben de simetrik arıyorsan indirim koduyla %3 düşüyor 3.5k fiyata rakipsiz

Geri