Yardım 5-6K TL Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
10
Merhaba, dizi-film izlemek ve Fifa Online 4 oynamak için laptop bakınıyorum. Şık ve IPS ekranı olan bir laptop olursa güzel olur. Bu bütçeye alabilir miyim bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu çok güzel de acaba fifa online 4 açar mı?
Düşük ayarda açarsınız ama yüksek performans beklemeyin.Daha çok iş yapmak,film izlemek için.Üstte arkadaşın attığı daha iyi açacaktır.

Düşük ayarda açarsınız ama yüksek performans beklemeyin.Daha çok iş yapmak,film izlemek için.Üstte arkadaşın attığı daha iyi açacaktır.
Üstteki arkadaşın attığı performans olarak iyi fakat hem küçük hem tn panel hemde pek şık ürün değil. Bu bütçeye galiba istediğim gibi bir cihaz bulmak zor.

Bu çok güzel de acaba fifa online 4 açar mı?
Oyun için alacaksan ryzen 5300u al.
Ama ıps değil ekranları.
İntel apular hiç güzel olmuyor.
Post automatically merged:

Yani ekranı güzel intel alırsan oyundan çok şey kaybetmiş olursun.
Ama amd alırsan oyun tarafında gta 5 bile çok rahat oynarsın ama ekranın diğerine göre daha kötü olur.

Oyun için alacaksan ryzen 5300u al.
Ama ıps değil ekranları.
İntel apular hiç güzel olmuyor.
Post automatically merged:

Yani ekranı güzel intel alırsan oyundan çok şey kaybetmiş olursun.
Ama amd alırsan oyun tarafında gta 5 bile çok rahat oynarsın ama ekranın diğerine göre daha kötü olur.
Ekrandan kastın panel kısmı mı? TN falan

Üstteki arkadaşın attığı performans olarak iyi fakat hem küçük hem tn panel hemde pek şık ürün değil. Bu bütçeye galiba istediğim gibi bir cihaz bulmak zor.
Evet bu bütçeye hem şık,hem ekranı güzel,hem de oyun performansı iyi laptop bulmak zor.Ya şık bir laptop alıcaksınız ya da oyun performansı iyi olan.

Geri