5,7k İkinci el sistem tavsiyesi

Teşekkür ederim iyiler bence en kısa sürede bakayım umarım satılmazlar @HacıSOFU @ege001 sizce nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi güç kaynağımı kullansam nasıl olur 400w tı kasa da var sayılır eski kasa ve güç kaynağı
Değmez o paryaa.

Bu çok daha iyi

Bu arada FACE gruplarına bak çok daha uyguna parça satilabiliyor.

Değmez o paryaa.

Bu çok daha iyi

Bu arada FACE gruplarına bak çok daha uyguna parça satilabiliyor.
Kişi kendinden bilir işi :D
yükseltmeye açık olması en büyük avantajı takar 5600 ü satar 1060 ı bakar dalgasına

Kelepir değil bedavaya satıyo. Bi de 3100 boş iş 1600 AF hem daha ucuz hem daha güçlü hem 6C 12T
Bakındığımda göremedim 1600af onada en yakın 3100 olduğundan gene iş görür r3 1200 den iyidir :D

Bakındığımda göremedim 1600af onada en yakın 3100 olduğundan gene iş görür r3 1200 den iyidir :D
2600 de olur. Piyasasını bilmiyorum ama 2600>1600 AF>3100 o yüzden aynı fiyatta ise 2600 hepsini parçalar.

@Necromancerr @M.A.Y. ama zenci Yardımlarınız için teşekkürler sizin attığınız linklerdeki ürünlere bakacağım
Anladığım kadarıyla

b450m Anakart

1600af işlemci

gtx 1060 yada üstü bir ekran kartı

16gb Ddr4 ram

Gerekirse psu

Bu kombinasyon bu fiyatlara en iyisi gibi tabi şans meselesi orası ayrı tabi sizce bu tarz sistemi kaç k civarına alsam iyi bende detaylı bir parça araştırması yapayım facebook vb yerlerden

başka önerebilecek müsait vaktiniz varsa sevinirim 1600af yada şu fln olabilir gibi

tekrardan yardımcı olduğunuz içinn çook teşekkür ederim

@Necromancerr @M.A.Y. ama zenci Yardımlarınız için teşekkürler sizin attığınız linklerdeki ürünlere bakacağım
Anladığım kadarıyla

b450m Anakart

1600af işlemci

gtx 1060 yada üstü bir ekran kartı

16gb Ddr4 ram

Gerekirse psu

Bu kombinasyon bu fiyatlara en iyisi gibi tabi şans meselesi orası ayrı tabi sizce bu tarz sistemi kaç k civarına alsam iyi bende detaylı bir parça araştırması yapayım facebook vb yerlerden

başka önerebilecek müsait vaktiniz varsa sevinirim 1600af yada şu fln olabilir gibi

tekrardan yardımcı olduğunuz içinn çook teşekkür ederim
Rx580 olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,779
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri