5 AYDA TYT BİTER Mİ ?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar sınava yaklaşık 5 ay kaldı tyt denemelerinde 25 net yapıyorum temelim yok gibi. 5 ayda günde 4 5 saat verimli çalışarak 60 nete çıkarabilir miyim ?

hocam herkese aynı şeyi söylüyorum biter mi bitmez mi sana bağlı burda ne zaman kaybediyorsun ?
git çalışmaya başla 60 olmazsa 59 olur ne kaybedersin?

biter. youtube de kamplar var. oradan çalışabilirsin.

tyt hiç bitmez.

Merhaba arkadaşlar sınava yaklaşık 5 ay kaldı tyt denemelerinde 25 net yapıyorum temelim yok gibi. 5 ayda günde 4 5 saat verimli çalışarak 60 nete çıkarabilir miyim ?
Sadece tyt çalışacaksan biter.

60 net yapabilir miyim peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece tyt ye giricem eyw

niye
Türkçede gelir sana hiç duymadığın bir kelimeyi sorar, kalırsın öyle. Ki tytde 60 net çok kolay. Türkçe çalışsan 1 ay, sosyal çalışsan 1 ay, fen çalışsan 1 ay zaten 60 net olur.

60 net yapabilir miyim peki

sadece tyt ye giricem eyw

niye
Net sana kalmış bir şey ama 5 ay sadece ve verimlie bir şekilde tyt çalışırsan güzel sonuçlar alırsın. Önemli olan soru sayısı değil verimdir unutma.

Hocam tyt fullenmiyor onu söylüyeyim ama 3 ayda bile yeterli bir noktaya gelirsin konuları o kadar ağır değil tytnin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,578
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri