50-70K Arası Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
60000
Selamlar, başlıkta da belirttiğim üzere 40.000 ile 60.000 TL arasında, monitör dahil bir sistem toplamayı düşünüyorum. Gerekirse fiyat aralığını genişletebilirim. Genellikle oyun için kullanacağım. Oynadığım oyunlar genelde FPS veya hikayeli oluyor. Fiyat/performans odaklı ve uzun süre dayanabilecek sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler :)

Selamlar, başlıkta da belirttiğim üzere 40.000 ile 60.000 TL arasında, monitör dahil bir sistem toplamayı düşünüyorum. Gerekirse fiyat aralığını genişletebilirim. Genellikle oyun için kullanacağım. Oynadığım oyunlar genelde FPS veya hikayeli oluyor. Fiyat/performans odaklı ve uzun süre dayanabilecek sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

Başlıkta 70k yazıyor içerde 60k yazıyor birazdan enflasyonla 50ye düşecek

2 adet al.
Samsung eğitim indirimi ile Samsung odyssey G65B al.

Son düzenleme:
Hangisi daha uyguna gelirse cok farketmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 adet al.
Samsung eğitim indirimi ile Samsung odyssey G65B al.
Depolama nerede?

Depolama nerede?
Eklendi.

Depolama nerede?
hocam iyi güzel de fiyatı gereksiz fazla olmuş sanki bi tık. buna çok benzeyen bi sistemi hazır sistem olarak 46bin TL'ye görmüştüm, seninkilerin toplamı 51k oluyor yaklaşık.

hocam iyi güzel de fiyatı gereksiz fazla olmuş sanki bi tık. buna çok benzeyen bi sistemi hazır sistem olarak 46bin TL'ye görmüştüm, seninkilerin toplamı 51k oluyor yaklaşık.
Ssdsi kasası soğutucusu bu kalitede olmaz muhtemelen aradaki fiyat farkıda kaliteli parçalı sağlıyor

yok hocam ona dikkat ettim eğer yanlış bilmiyorsam aralarında çok fark yok istersen linki atabilirim.
Gravity 5a yı diyorsun sanırım kolaya kaçıp oda alınabilir parça parça buda toplanabilir. Bazı parçalardan kısıp bazı parçaları açabilirsin o senin elinde ama bunu gidipte hazır sistemde yapamazsın işlemciyi 7800x3d yap Ekran kartını 5060ti 16gb düşür bu kasayı alma 1000 lira daha ucuz fsp kasa koy hawkgamingden 4700 rame koyma 4000e corsair al fiyatı kendi içinde düzenleyebilirsin marka kötülemek huyum değil ama çıplak anakart 1.5 slot Ekran kartı da almayalım 70k bütçede

Geri