- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
XMP açılmamış ram kokusu alıyorumbenim de eagle ama sıkıntı yasıyorum fps dusuk neden ise
XMP açılmamış ram kokusu alıyorumbenim de eagle ama sıkıntı yasıyorum fps dusuk neden ise
abi bi 10 20 stok daha gelirmi ya ne dersinXMP açılmamış ram kokusu alıyorum
Yetişemedim bitmiş abiDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Bu konu belli bir süre sonra imha edilmeli
Ben yetiştim parayı gönderene kadar bitmişitopya Süper Mart gözükecek diye f5 attım burdan satışa sunulmadi ve ne yazıki alamadım
abi bu yaptıgın bence haksızlık ama yani sadece buradaki insanlara gösteriyorsun sanki diyorsun ki burada olmayanda almasın napimDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Tekrarda stok olustururmusun gec kaldıkDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
dediğine katılmıyorumabi bu yaptıgın bence haksızlık ama yani sadece buradaki insanlara gösteriyorsun sanki diyorsun ki burada olmayanda almasın napim