Kral benim bütçe de aynı 2-3 üstüne koy bunu al ben bugün alacaktım 1k zam geldi Pazartesi'yi beklemeyi düşünüyorumNihayet kıredi kartı borcum bitti 50 tl bütçe ayırdım nasıl bir sistem toplarım bu miktara
Oyun hediyesi de varmış teşekkürlerKral benim bütçe de aynı 2-3 üstüne koy bunu al ben bugün alacaktım 1k zam geldi Pazartesi'yi beklemeyi düşünüyorum
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
gene kredi kartıan taksitle alacaksanız vade farksız satan hepsiburada yada vatan pc ye bakmanız gerekiyorNihayet kıredi kartı borcum bitti 50 tl bütçe ayırdım nasıl bir sistem toplarım bu miktara
Rica ederimOyun hediyesi de varmış teşekkürler
Sadece bilgisayar için geriye kalan her şey var50k total butce mi(pc monitor ekipman)
Monitornuz nedir?Sadece bilgisayar için geriye kalan her şey var
1 i kapanır 1 i açılır olmuş sjsjsjsjsjusjNihayet kıredi kartı borcum bitti 50 tl bütçe ayırdım nasıl bir sistem toplarım bu miktara
Samsung 1080 p monitör yalan olmasın modelini hatırlamıyorumMonitornuz nedir?
çok kötüymüş fiyatıKral benim bütçe de aynı 2-3 üstüne koy bunu al ben bugün alacaktım 1k zam geldi Pazartesi'yi beklemeyi düşünüyorum
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
game garajda 56 k ya 4080 süperli sistem var ben bu fiyatın fayda maliyet ve fiyat performans analizlerindegerilerde kalacağını düşünüyorumçok kötüymüş fiyatı
İlk fiyatı 50k'dı fakat rtx 4070 tis var bu fiyata başka nerede var? Daha uyguna varsa link atın ona bakayim.çok kötüymüş fiyatı