Bende Klasse Pro var, 90x40 boyutundaydı ben ortadan kestim 45x40 kullanıyorum. 2 Haftada Faceit 1900 eloya çıktım, atlama zıplama algılamama gibi olayları yok. Kestiğim yerden bile açılma yapmadı 1.5 senedir, geri kalanı zaten kendinden dikişli. Altı da kaydırmaz kauçuk. Daha ucuz dandik modelini aldıysanız tekrar bi şans verin bence.
Helixsun uzak durun. Fason üretim bu fiyattaki ürünler kötü kokan, dandik bir plastikten yapılıyor. Bu oyuncu mouselarının ilk dönemleri 2014-15(benim hatırladığım) fare ile birlikte gelen daha küçük ve dandik kokan o tarz yüzeyler oluyor. Sağlıklı değil, oyunlara uygun değil ve leş gibi toz tutuyor.
Fiyat spekülasyonu yapıyorum gibi gelebilir, ama ₺250 altına satılan çoğu ürün kötü veya ofis tipi şeyler oluyor. Burada istisnalar var, ama onlar da oyuncu ürünü gibi değiller. Keza Claws mouse padi bunlardan biri. Burada aslında Çinlilere ürettiriyorlar, marka ne kadar güçlü ve toplu alım...
Bu arada ₺850 satılan da buymuş. Ben de bu modeli ucuza almıştım.
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Vaxee) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bir kere yıkadım sonra başka mouse pad geçtim. Kullanırdım bu arada da(yani hemen yıpranıyor yorumları çok üstün körü ve denemeden yapılmış yorumlar) farklı şeyler denemek istedim. Kensei geçtim onun yüzeyi biraz daha iyi geldi. Şu anda da Wraith Spirit of Aim speed yüzeyini kullanıyorum. Bunun yüzeyi de bayağı iyi. Eğer bütçe ₺1300 çıkıyorsa Wraiht speed yüzeyi önerimdir.
Bunun dışında XRades ve Porge ürünlerini önermiyorum. Porge belki indirime falan düşerse ₺500 alınabilir. Ama ₺650-800 arası fiyatını hak etmiyor. XRades ₺350(kargo ile ₺400) olanı gördüğüm en kötü kare mouse pad. Bir kere XRades sarılmış şekilde ama kırışmış yolluyor, bu da düzelmiyor. Baskı KlasseGear Longteng benzese de yüzey ve taban kalitesi 2-3 kademe aşağıda kalıyor.