Scorp!on 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3,342 Reaksiyon skoru 1,384 11 Mayıs 2020 #1 beyler hdd aldım arkası boşmu geliyor yani yuvarlak bir şey var ve hdd anakartı var galiba yeşil bir şey orası kapalımı oluyor yoka açıkmı
beyler hdd aldım arkası boşmu geliyor yani yuvarlak bir şey var ve hdd anakartı var galiba yeşil bir şey orası kapalımı oluyor yoka açıkmı
Mert Özkaya 𝑅 𝑜 𝓍 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 26,696 En İyi Cevap 11 Reaksiyon skoru 25,884 11 Mayıs 2020 #2 salihay yazmış: beyler HDD aldım arkası boşmu geliyor yani yuvarlak bir şey var ve HDD anakartı var galiba yeşil bir şey orası kapalımı oluyor yoka açıkmı Devamı için tıklayın... arkası açık gelir kasaya montajla
salihay yazmış: beyler HDD aldım arkası boşmu geliyor yani yuvarlak bir şey var ve HDD anakartı var galiba yeşil bir şey orası kapalımı oluyor yoka açıkmı Devamı için tıklayın... arkası açık gelir kasaya montajla
Scorp!on 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3,342 Reaksiyon skoru 1,384 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MertÖzkaya06 yazmış: arkası açık gelir kasaya montajla Devamı için tıklayın... kasa ile değildi ayrı sıkıntı olmaz değilmi
MertÖzkaya06 yazmış: arkası açık gelir kasaya montajla Devamı için tıklayın... kasa ile değildi ayrı sıkıntı olmaz değilmi