Tost Kayaoğlu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
300tlOda doğru, Hyperx alloy RGB de olabilir ama ışıklandırma kontrolü yoktu sanırım sadece RGB di.
300tlOda doğru, Hyperx alloy RGB de olabilir ama ışıklandırma kontrolü yoktu sanırım sadece RGB di.
MH 752 için klavye bütçesinden kıstım ya yoksa Alienware benimdiOda doğru, Hyperx alloy RGB de olabilir ama ışıklandırma kontrolü yoktu sanırım sadece RGB di.
1000tl artık lolCherry Mx red güzel bir klavye yok mu ya Fiyat performans şu XPG nin 600 lira olani alacaktim blue yerine red olsaydi
MK110+GXT766MH 752 için klavye bütçesinden kıstım ya yoksa Alienware benimdi
Corsair k68 470 liraydi şuan 970 lira1000tl artık lol
6 ay sonra yine düser alirim daha 6 ay var pc toplamama diyordum şimdi alamiyorum en pişman olduğum hareketlerden biri buyduCorsair k68 470 liraydi şuan 970 lira
Redragon markasina güvenemiyorumDaha iyileri vardır ama öneri yapayım. Redragon K586 Pro.
O kadar çıkabilsem AW 768 alacağımda...Daha iyileri vardır ama öneri yapayım. Redragon K586 Pro.
Geyimpavıra da güvenemiyorsunuzdur herhalde.Redragon markasina güvenemiyorum
Evet reddragon daha iyi kesinlikle bu markalardan ama arkadaşın dediği gibi o fiyata alienware varken red dragon almamız saçma olurGeyimpavıra da güvenemiyorsunuzdur herhalde.
Redragon'un ülkemizde popüler olan rampage, everest gamemax, gamepowrer gibi markalarla alakası yok. Açın bakın YouTube'a, binlerce incelemesi vardır.