500 tl klavye tavsiyesi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,569
sorum başlıktadır arkadaşlar 500 tl ye alınabilcek gecikme değeri en düşük olan önerdiğnizi klavye var mıdır?

Mekanik takintin yoksa hyperx alloy core rgb bugun geldi baya kaliteli sessiz ve cok guzel isiklandirmasi olan bi klavye baya sevdim yarin pc gelince takip kullanicam ins

kanka 500 tl verip mekanik almıcaksam neden klavye alıyım gider 30 tllik alırım
Mekanik takintin yoksa hyperx alloy core rgb bugun geldi baya kaliteli sessiz ve cok guzel isiklandirmasi olan bi klavye baya sevdim yarin pc gelince takip kullanicam ins

GK500 hoşuma gidiyor bütçene uygun ise k555-1 güzel gibi

AOC GK500

Gecikme istemiyor ve o fiyata membran klavye alınmaz .

kanka 500 TL verip mekanik almıcaksam neden klavye alıyım gider 30 tllik alırım
Bu dedigim klavye 500 degil bu 1.si 2.side kaliteli ve guzel klavye mekanik belli bi yerden sonra kafa agritiyor bide ailenle yasiyorsan gec saatlerde sikinti yaratir

GK500 hoşuma gidiyor bütçene uygun ise k555-1 güzel gibi
ya aslında benim için önemli olan şey membran falan olması değilde tasarımı lazım bana tasarımı gözüme hoş gelicek lazım k555-1 in tasarımı leş gibi bana göre

Gecikme istemiyor ve o fiyata membran klavye alınmaz .
Gecikme 1 ms zaten bu klavyede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya aslında benim için önemli olan şey membran falan olması değilde tasarımı lazım bana tasarımı gözüme hoş gelicek lazım k555-1 in tasarımı leş gibi bana göre
Dedigime bak ozaman cebine parada kalir bence ben pazar aldim bugun geldi pc de yarin geliyor tusa basma hissiyati guzel isiklandirmasini sevdim ve kaliteli duruyor baya ben bi oneri yanlis anlama baska klavyelerede bak tabi ben memnun kaldim yarinda tam olarak deneyecem ins

bence 500 tl de mekanik takıtı değil zorunluluktur o zaman 50 tl yede membran alırım

yurtdışından alırsan

bence 500 TL de mekanik takıtı değil zorunluluktur o zaman 50 TL yede membran alırım

yurtdışından alırsan

Ne alaka zorunluluk olmasi bence membranda gayet iyi yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri