500 TL kulaklık önerisi ?

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
957
Bütçe
500
Arkadaşım 500 tl civarına kulaklık istiyor tek beklentisi 7.1 oynadığı oyunlar r6 owerwatch ve çok nadir valorant

Sanal 7.1 çok da önemli bir özellik değil, Windows Sonic özelliğini kullanabilirsin.

7.1 istiyor

Arkadaşım 500 TL civarına kulaklık istiyor tek beklentisi 7.1 oynadığı oyunlar r6 owerwatch ve çok nadir valorant
Post automatically merged:

gaming gecelerinde bazen geliyor ordanda alabilir

Post automatically merged:

gaming gecelerinde bazen geliyor ordanda alabilir
bu kulaklık berbat önermem özelliklede mikrofonu ses kasılmıyor ben bundan drop plusa getçtim memnunum ama arkadaşınıza hs 50 pro öneririm yanınada windows sonic açsın

R6 oynuyor diyor. Arctis 1 çok iyi bir tercih olmayabilir.
özellik belirmemiş sadece o fiyata deyip geçmiş ondan attım iyi bir kulaklık için şu piyasa şartlarında daha iyi paralar dökmek gerek şahsen yada gidip rampage drop plus veya da drop alacan ama onun da hem teknik hemde malzeme kalitesinde çogu zaman sorun oluştugundan pek önermiyorum ( ufak tefek sorunlar da olsa sorun sorundur )

bu kulaklık berbat önermem özelliklede mikrofonu ses kasılmıyor ben bundan drop plusa getçtim memnunum ama arkadaşınıza hs 50 pro öneririm yanınada windows sonic açsın
olabilir ben şahsen 500 ve altı kulaklıkaların çogunu önermiyorum şu piyasa şartları altında minumum bir 600 tarzı fiyat bandından kulaklık alınmalı oda indirimle falan yoksa çok kaliteli bir model beklememek gerekiyor şu durumda

Geri