Erikli Damacanası
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 957
- Bütçe
- 500
Arkadaşım 500 tl civarına kulaklık istiyor tek beklentisi 7.1 oynadığı oyunlar r6 owerwatch ve çok nadir valorant
7.1 istiyor![]()
Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Windows Sonic özelliğini kullanabilirsin.7.1 istiyor
o ne işe yarıyor ?Windows Sonic özelliğini kullanabilirsin.
o ne işe yarıyor ?
www.technopat.net
Arkadaşım 500 TL civarına kulaklık istiyor tek beklentisi 7.1 oynadığı oyunlar r6 owerwatch ve çok nadir valorant
gaming gecelerinde bazen geliyor ordanda alabilir![]()
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah Mikrofonlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık - PS5 ve Ps4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil Arctis1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
R6 oynuyor diyor. Arctis 1 çok iyi bir tercih olmayabilir.![]()
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah Mikrofonlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık - PS5 ve Ps4, XboX, PC, Nintendo Switch ve Mobil Arctis1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Post automatically merged:
gaming gecelerinde bazen geliyor ordanda alabilir
bu kulaklık berbat önermem özelliklede mikrofonu ses kasılmıyor ben bundan drop plusa getçtim memnunum ama arkadaşınıza hs 50 pro öneririm yanınada windows sonic açsın![]()
Post automatically merged:
gaming gecelerinde bazen geliyor ordanda alabilir
özellik belirmemiş sadece o fiyata deyip geçmiş ondan attım iyi bir kulaklık için şu piyasa şartlarında daha iyi paralar dökmek gerek şahsen yada gidip rampage drop plus veya da drop alacan ama onun da hem teknik hemde malzeme kalitesinde çogu zaman sorun oluştugundan pek önermiyorum ( ufak tefek sorunlar da olsa sorun sorundur )R6 oynuyor diyor. Arctis 1 çok iyi bir tercih olmayabilir.
olabilir ben şahsen 500 ve altı kulaklıkaların çogunu önermiyorum şu piyasa şartları altında minumum bir 600 tarzı fiyat bandından kulaklık alınmalı oda indirimle falan yoksa çok kaliteli bir model beklememek gerekiyor şu durumdabu kulaklık berbat önermem özelliklede mikrofonu ses kasılmıyor ben bundan drop plusa getçtim memnunum ama arkadaşınıza hs 50 pro öneririm yanınada windows sonic açsın