TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
500 tl vdsl modem tavsiyesi alabilir miyim bütçem maalesef bu kadar
500 TL vdsl modem tavsiyesi alabilir miyim bütçem maalesef bu kadar
şey daha alternatif bilindik bir şey var mı bu bütçeye yoksa şoktan asus dual n16 almak mı yoksa 2.el bir keenetic omni dsl almak mı
Modem aldınız mı hocam aynı dertten bende yanıyorumşey daha alternatif bilindik bir şey var mı bu bütçeye yoksa şoktan asus dual n16 almak mı yoksa 2.el bir keenetic omni dsl almak mı
Aldım Asus dsl n16 ama 6 ay önceki fiyatlarla.neredeyse aynı değiller dsl n16 nin çekim kapasitesini anlamadım evin ortasında her yerde ama diğer bir odaya tasidigim anda yan odada bile internet kesiliyor bazenModem aldınız mı hocam aynı dertten bende yanıyorum
1+1 evde kullanıcam kablolu bağlantıda sıkıntı yoksa alacağım bendeAldım Asus dsl n16 ama 6 ay önceki fiyatlarla.neredeyse aynı değiller dsl n16 nin çekim kapasitesini anlamadım evin ortasında her yerde ama diğer bir odaya tasidigim anda yan odada bile internet kesiliyor bazen
kablolu tam hocam1+1 evde kullanıcam kablolu bağlantıda sıkıntı yoksa alacağım bende
Tenda V300 aldım eylülde memnunum kablosuzda hızı çok düşüyor diyorlar ben 75 MBPS kabloluda net alıyorum kablosuzda da 35-40 arası iyi mi? kötümü sana kalmış artıkkablolu tam hocam