500 TL Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
61
Maksimum 500 tl bütçem var. Bazı istediğim özellikler var bunlara uygun tavsiye verirseniz sevinirim.

1- Ergonomisi çok iyi olması şart. Aralıksız saatlerce oyun oynuyorum ve kod yazıyorum.
2- Ağırlık ayarlanabilir olabilir.
3- Terletmeyen, mat ve fazla parmak izi tutmayan bir fare olmalı.

Bu kriterlere uygun önerilerinizi bekliyorum.

Not: Gamepower, rampage gibi kalitesiz markalar önermeyin lütfen.

Maksimum 500 TL bütçem var. Bazı istediğim özellikler var bunlara uygun tavsiye verirseniz sevinirim.

1- Ergonomisi çok iyi olması şart. Aralıksız saatlerce oyun oynuyorum ve kod yazıyorum.

zowie ec2/ec1

Maksimum 500 TL bütçem var. Bazı istediğim özellikler var bunlara uygun tavsiye verirseniz sevinirim.

Zowie ec1 kullanıyorum.Sormak istediğin soru varsa mouse hakkında alabilirim.Ayrıca sensör senin için çok önemliyse razer al derim.
Ayrıca Steelseries rival 600ün ağırlığı ayarlanabilir.Onun dışında da illa ki vardır fakat ben başka ayarlanabilir mouse bilmiyorum.

Zowie ec1 kullanıyorum.Sormak istediğin soru varsa mouse hakkında alabilirim.Ayrıca sensör senin için çok önemliyse razer al derim.
Ayrıca Steelseries rival 600ün ağırlığı ayarlanabilir.Onun dışında da illa ki vardır fakat ben başka ayarlanabilir mouse bilmiyorum.

Elinizin boyutu nedir hocam ? Sensör olarak razer ile karşılaştırılabilir mi ?

Elinizin boyutu nedir hocam ? Sensör olarak razer ile karşılaştırılabilir mi ?
Bence sensör olarak razer daha iyi sanırım 3390 kullanıyor zowiede ise 3350 var.Elimin boyutu 20cm idi ve ec1 in daha mantıklı olacağını düşündüm genelde 20cm+ için ec1,20cm den küçük elli kişiler için ec2 öneriliyor.
Bunun dışında genel özelliklerinden bahsediyim.Ergonomisi gördüğüm en iyi mouse şu ana kadar 4-5 tane mouse kullandım iyi markaların ve ergonomi olarak en iyisi net bu.Siz sanırım bu konuya önem veriyorsunuz ergonomi anlamında inanılmaz iyi onu baştan söyleyeyim.Fakat çok fazla eksisi de var mouseun saymam gerekirse
1-Yazılımı yok sadece 4 farklı dpi seçeneği var tak çalıştır bir mouse.
2-Kesinlikle çok fazla toz tutuyo siyah olduğu için+parmak izi de yapar sizin için bu da önemliydi sanırsam.
3-Mouse topunun ve yanındaki iki tuşunun(başka da tuşu yok clickleri tuştan saymazsak) hissiyatı çok kötü.Yani sanki 20 sene önceki mouseların topu ve yanları gibi.
Fakat bu kötü özellikleri varken neden bu mouse tercih ediliyor derseniz kesinlikle rahatlığı diyorum.Ele oturuşu o kadar iyi ki yani elimde yokmuş gibi hissediyorum bir çok zaman.Umarım anlatabilmişimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,978
Üyeler
188,861
Son üye
alcapone0134
Geri