ses bombasının ne olduğunu unuttum la neyse sanırım hoparlördü bi bak beğenirsenBaşlıktaki gibi ders ya da müzik için ses bombasına ihtiyacım var ama pahalı bir şey almak istemiyorum. Belki bütçe 100-200 TL arası artabilir bu bütçede ne önerirsiniz?
sonuna ünlem koymasan harbi ciddiye alacaktım heAlıntıyı görüntüle
Böyle bir şey mi lazım? (!)
hocam aralarında çok bir fark olurmu ses düzeyi konusunda ya da kalitesises bombasının ne olduğunu unuttum la neyse sanırım hoparlördü bi bak beğenirsen
ucuz
pahalı
Xiaomi S28D 5W IP67 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi S28D 5W IP67 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
pahalı olanı almak daha mantıklı olur taşicaksan ve ayrıca evet seste baya fark olur verielre göre kısaca pahalıyı alsonuna ünlem koymasan harbi ciddiye alacaktım he
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam aralarında çok bir fark olurmu ses düzeyi konusunda ya da kalitesi
ucuz olanın incelemesi iyi geldi ama pahalı olan da gözüme çok güzel geldi onu da alabilirim. teşekkürlerpahalı olanı almak daha mantıklı olur taşicaksan ve ayrıca evet seste baya fark olur verielre göre kısaca pahalıyı al
incelemeye bakmayın fp olarak iyidir o ama verilere gidip bakabilirsiniz pahalı olan hakkını veriyor cidden bişi değiş iyi forumlarucuz olanın incelemesi iyi geldi ama pahalı olan da gözüme çok güzel geldi onu da alabilirim. teşekkürler