Yurt dışına açıksanız ve bütçeyi aşabilme imkanınız varsa E-Yooso Z11 mevcut. Kapalıysanız önerim yok.Tercihen yumuşak ve sessiz aydınlatmalı klavye önerir misiniz?
Z11t alsın hocamYurt dışına açıksanız ve bütçeyi aşabilme imkanınız varsa E-Yooso Z11 mevcut. Kapalıysanız önerim yok.
![]()
E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuşları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
500 TL'ye bahsettiğiniz şekilde alacağınız her klavye hurda olacaktır haberiniz olsun. 2. Elden alabiliyorsanız hp omen encoder falan bakın.Öneriler için sağolun ama böyle değişik değil klasik Q klavye tuşları olan sağda sayıları olan klavye. Bu çok çirkin ve kullanışsız bir klavye bana göre. @slmslmslm @GalaxySal450
Niye hurda olsun kardeşim ayda 3-5 kere oyun için kullancam neyi rahatsız edebilir beni bu kadar? Orta düzey klavyem var 7-8 sene oldu artık ömrünü tamamladı gibi bu sefer gene orta düzey ışıklı alayım diyorumZ11t alsın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500 TL'ye bahsettiğiniz şekilde alacağınız her klavye hurda olacaktır haberiniz olsun. 2. Elden alabiliyorsanız hp omen encoder falan bakın.
Özellikle mekanik klavyelerde bu fiyat bandinda alacaklarınız berbat Switchler olacaktır da ondan. Sıfır alıyorsanız e yooso alın yoksa 2. Ele yönelin.Niye hurda olsun kardeşim ayda 3-5 kere oyun için kullancam neyi rahatsız edebilir beni bu kadar? Orta düzey klavyem var 7-8 sene oldu artık ömrünü tamamladı gibi bu sefer gene orta düzey ışıklı alayım diyorum