500 tl ye kadar aydınlatmalı klavye önerisi?

Sinan705

80+
Reaksiyon skoru
13
Tercihen yumuşak ve sessiz aydınlatmalı klavye önerir misiniz?

Öneriler için sağolun ama böyle değişik değil klasik Q klavye tuşları olan sağda sayıları olan klavye. Bu çok çirkin ve kullanışsız bir klavye bana göre. @slmslmslm @GalaxySal450

Yurt dışına açıksanız ve bütçeyi aşabilme imkanınız varsa E-Yooso Z11 mevcut. Kapalıysanız önerim yok.

Z11t alsın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneriler için sağolun ama böyle değişik değil klasik Q klavye tuşları olan sağda sayıları olan klavye. Bu çok çirkin ve kullanışsız bir klavye bana göre. @slmslmslm @GalaxySal450
500 TL'ye bahsettiğiniz şekilde alacağınız her klavye hurda olacaktır haberiniz olsun. 2. Elden alabiliyorsanız hp omen encoder falan bakın.

Z11t alsın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 TL'ye bahsettiğiniz şekilde alacağınız her klavye hurda olacaktır haberiniz olsun. 2. Elden alabiliyorsanız hp omen encoder falan bakın.
Niye hurda olsun kardeşim ayda 3-5 kere oyun için kullancam neyi rahatsız edebilir beni bu kadar? Orta düzey klavyem var 7-8 sene oldu artık ömrünü tamamladı gibi bu sefer gene orta düzey ışıklı alayım diyorum

Niye hurda olsun kardeşim ayda 3-5 kere oyun için kullancam neyi rahatsız edebilir beni bu kadar? Orta düzey klavyem var 7-8 sene oldu artık ömrünü tamamladı gibi bu sefer gene orta düzey ışıklı alayım diyorum
Özellikle mekanik klavyelerde bu fiyat bandinda alacaklarınız berbat Switchler olacaktır da ondan. Sıfır alıyorsanız e yooso alın yoksa 2. Ele yönelin.

Geri