Neler Yeni

5000-10000 TL arası Klavye önerisi

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ahmet ALİGÜL
Bütçe
10000
Merhaba öncelikle herkeze,
Ben linkteki klavyeyi almak istiyorum şimdilik. Daha farklı bir önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
Ben linkteki klavyeyi almak istiyorum şimdilik. Daha farklı bir önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
asus şık durur bence azoth almanı öneririm ama bütçene kalmış

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ahmet ALİGÜL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o klavyeyide beğenmiştim ama bir ara yılbaşı indirimlerinde 6000 TL iken almamıştım şimdi bu fiyatları vermek enayilik gibi geldiği için muhtemelen almıyacam.

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
Hocam o klavyeyide beğenmiştim ama bir ara yılbaşı indirimlerinde 6000 TL iken almamıştım şimdi bu fiyatları vermek enayilik gibi geldiği için muhtemelen almıyacam.
hocam azoth mu düşmüştü eğer o fiyatlara düşmüşken almadıysanız kötü olmuş zaten arkadaşların attıkları ile arasında pek fark yok nx in falan size kalmış

seyfx

80+ Bronze
hocam azoth mu düşmüştü eğer o fiyatlara düşmüşken almadıysanız kötü olmuş zaten arkadaşların attıkları ile arasında pek fark yok nx in falan size kalmış
Azothun switchler mekanik diğerleri manyetik aralarında baya performans farkı var gecikme ve tepkime mesafesi olarak

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Nasıl fark yok? azoth düz mekanik attıklarım hall effect. Bilmiyosan yorum yapma.
Attıklarımından birini alın bütçenize göre hocam.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
Hall effect mi arıyorsun? Çok rekabetçi değilsen hall effect önermem eksileri var

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ahmet ALİGÜL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hall effect mi arıyorsun? Çok rekabetçi değilsen hall effect önermem eksileri var
Çok rekabetçi biri sayılmam ama eksilerinin olduğunu ilk defa sizden duydum. Ne tür eksileri var ki?

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
Çok rekabetçi biri sayılmam ama eksilerinin olduğunu ilk defa sizden duydum. Ne tür eksileri var ki?
Hall effect switchler mekaniklerden farklı çalışıyor, yapıları gereği içleri daha boş olmak zorunda ve ses/his olarak mx tipi mekanik switchlerden büyük ölçüde gerideler

umtb

80+ Bronze
manyetik alın ama deneyin hocam önce his farkı var

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
Hall effect switchler mekaniklerden farklı çalışıyor, yapıları gereği içleri daha boş olmak zorunda ve ses/his olarak mx tipi mekanik switchlerden büyük ölçüde gerideler
Hall effect istemiyorsan bütçenin alt taraflarında trde stokta olan Wobkey Rainy75 var 5300'e, 7000 civarlarında luminkey65 toplayabilirsin, daha üste şu an çok düzgün bişey yok ama yabancı group buylara bir göz at dikkatini çeken bir klavye olursa rational keys discordunda interest check açabilirsin ilgi çekerse türkiyede group buy'ını yapabilirler

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Büyük ölçüde değil, ufak bir his farkı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,986
Üyeler
166,130
Son üye
halitonline
Top Bottom