Bugün donanım arşivi md3 çıkacak ona bir bak istersen5000-6000TL Bütçeli Monitör Dahil İkinci El Sıfır Bilgisayar Önerisi Bekliyorum Genellikle MTA, Valorant,CS:GO,ETS2 Vs. Oynayacağım
GTX 1050 ve RX 560 lı sistemlere bakamanızı tavsiye ederim veya kampanyalı pc de bekleyebilirsin5000-6000TL Bütçeli Monitör Dahil İkinci El Sıfır Bilgisayar Önerisi Bekliyorum Genellikle MTA, Valorant,CS:GO,ETS2 Vs. Oynayacağım
onu bilemeyiz hocam benim kuzenimde bundan 2 ay önce pc alıcaktı herkes ona bekle fiyatlar düşsün dedi piyasa daha da mahvoldu bence beklemek artık zarar benim bi arkadaşımda 11K ya monster aldı ertesi hafta 14K olduBiraz bekleyip fiyatlar düşüncemi alsam diye de düşünüyorum ama
Laptop almayı da düşünüyorum aslında lisede büyük ihtimal şehir dışı okuyacağımonu bilemeyiz hocam benim kuzenimde bundan 2 ay önce pc alıcaktı herkes ona bekle fiyatlar düşsün dedi piyasa daha da mahvoldu bence beklemek artık zarar benim bi arkadaşımda 11K ya monster aldı ertesi hafta 14K oldu
Paranız varsa tavsiye ederim laptopuLaptop almayı da düşünüyorum aslında lisede büyük ihtimal şehir dışı okuyacağım