Neler Yeni

6.500₺ Bilgisayar önerisi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
bakalım motor değiştirdikten sonra ikinci el 3060 yada 5060 bakıcam 5600 alıp sonra dahada ellemem.
ben kardeşe dizdim ya hatta geçen 5600x 3060 ti b550 sistem aldım 280hz de monıtor aldım 15 e arkadaştan satıyorum ama acaba kardeşin sistemimi yükseltsem dedim :D yad en azından 3060 ti ı kardeşe taksam 1060 3gb yerine diye düşündüm

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ben kardeşe dizdim ya hatta geçen 5600x 3060 ti b550 sistem aldım 280hz de monıtor aldım 15 e arkadaştan satıyorum ama acaba kardeşin sistemimi yükseltsem dedim :D yad en azından 3060 ti ı kardeşe taksam 1060 3gb yerine diye düşündüm
10k ya sat 3060Ti yı alıp .d

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
10k ya sat 3060Ti yı alıp .d
birde bu anakart ve ekran kartı asus sorgulayınca 1 sene garantileri var ama fatura yok asus takmyıro demi faturaya garanti var snouçta seri no dan bakarsan

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
birde bu anakart ve ekran kartı asus sorgulayınca 1 sene garantileri var ama fatura yok asus takmyıro demi faturaya garanti var snouçta seri no dan bakarsan
fatura aldığın yer için önemli kanka garantinin kendisiyle iletişime geçersen sıkıntı olmaz diye biliyorum. gene bi araştır.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
fatura aldığın yer için önemli kanka garantinin kendisiyle iletişime geçersen sıkıntı olmaz diye biliyorum. gene bi araştır.
ekran kartı çok ötüyor da (coilwhine) gerçi diyecek Asus değişim çıkarsa kart bizde git fatura kimdense o firmadan yeni ürün iste diyecek olmaz gibi sorun çıkar bence

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
birader 5 para etmıcek urun demışsın soyledıgım fıyattan herhangı bır seyden haberın var mı nesın sen pc doktoru mu 5 para etmıcek urun dıyorsun saygısız
Mesaj otomatik birleştirildi:

800
evet varmı pc doktoruyum yaşından fazla pc toplamışımdır satmışımdır bom boş muhalefet olmak için yorum yapma polemik yaratma daha iyisini önerdik/önerdim zaten. 2. nesil çöpe atılacak işlemciye paramı verdirteyim adama, sanırım sistemin sahibi sensin belli ki dert etmişsin.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
evet varmı pc doktoruyum yaşından fazla pc toplamışımdır satmışımdır bom boş muhalefet olmak için yorum yapma polemik yaratma daha iyisini önerdik/önerdim zaten. 2. nesil çöpe atılacak işlemciye paramı verdirteyim adama, sanırım sistemin sahibi sensin belli ki dert etmişsin.
afkurma bosa burada elımde sıfır 3 3100 vardı arkadas ucuz sıstem ıstedıgı ıcın de onu onerdım arz talep meselesı oradan afkurma bosa :) arkadasa öneririm alır almaz kendi bileceği iştir ama elimde ki parçanın fiyatı bellidir arkadaş beğenmez almaz sorun yok kimseye zorla bir şey satmıyorum ama son derece saldırgan yaklaşımla mesaj atmışsın ki boşa afkurma demiyorum sana işte saldırganlık sende veya sizde alışkanlık galiba ama sende de suç yok buda sizin huyunuz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
afkurma bosa burada elımde sıfır 3 3100 vardı arkadas ucuz sıstem ıstedıgı ıcın de onu onerdım arz talep meselesı oradan afkurma bosa :) arkadasa öneririm alır almaz kendi bileceği iştir ama elimde ki parçanın fiyatı bellidir arkadaş beğenmez almaz sorun yok kimseye zorla bir şey satmıyorum ama son derece saldırgan yaklaşımla mesaj atmışsın ki boşa afkurma demiyorum sana işte saldırganlık sende veya sizde alışkanlık galiba ama sende de suç yok buda sizin huyunuz
Ne tantana yaptın be birader sıfır 3100 aynen neyse onu da geçtim senin işlemciğine laf etmedik sen üstüne alınmışsın birde utanmadan saldırgan diyorsun. kardeşim !! sen durduk yere saygısız demedin mi ? he dedin o yüzden boş yapmayacaksın, dediğimi üstüne alınıyorsun sonra tatava yapıyorsun önce okuduğu anla az kitap oku bir şey yap sonra tartışırız senle, i7 2. nesil sistem atmış ona dedim sen ne diye üstüne alındın onuda anlamış değilim de neyse kal sağlıcakla okuyup tam olarak anlamadığın konulara atlama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,445
Üyeler
162,001
Son üye
corciozy
Top Bottom