5000 tl bütçeyle en ideal telefon

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
2.el olmayacak babam için alacağız önerilerinizi sebeplerine göre anlatırsanız sevinirim
(Genel anlamda fotoğraf çekmeyi seviyor)

2.el olmayacak babam için alacağız önerilerinizi sebeplerine göre anlatırsanız sevinirim
mi11 lite ve vıvo v21 tavsıye edebılırım
Post automatically merged:

öneri sebebleri ise ikisininde lenslerı çok kalıtelı gerek gece gerek gunduz olsun mukemmel fotograflar çekebılıyor ve tasarımları çok estetık

Hocam özellikle fotoğraf çekmeyi seven kullanıcı için sizce de A52 daha mantıklı olmaz mı? Aradaki fiyat farkı da çok az;
İşlemci de telefon için önemli,özellikle uzun süre kullanacaksa bir avantaj olduğunu düşünüyorum
Diğer özelliklere göre de önerdim
Kamera olarak da üzeceğini düşünmüyorum
Post automatically merged:

Hocam özellikle fotoğraf çekmeyi seven kullanıcı için sizce de A52 daha mantıklı olmaz mı? Aradaki fiyat farkı da çok az;
Senin dediğinin de fiyatına göre alınabilir.
Kamera olarak güzel bir öneri.
Rami de iyimiş önerinin.

İşlemci de telefon için önemli,özellikle uzun süre kullanacaksa bir avantaj olduğunu düşünüyorum
Diğer özelliklere göre de önerdim
Kamera olarak da üzeceğini düşünmüyorum
İşlemci iyi de kamerada devasa fark var. Kamera odaklı alınacağı için A52 daha mantıklı. Şu anki fiyatına göre çok iyi bir tercih zaten.

Biraz aşabilirse bunu öneririm.

Bütçeyi aşamazsa M52 var çoğu özelliği yakın ama kamerası biraz daha zayıf ve su geçirmezlik vs yok. Fotoğraf çekmeyi seviyor dediğiniz için mümkünse bütçeyi biraz aşıp attığım modeli alsın.

Geri