5000 TL Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5000
Selamlar, 5.000 TL bütçem var. Mekanik klavye almak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Şu an kullandığım klavye (Rampage KB-R97 X-Tracer, Rampage Hydra R6 Plus)
Kullandığım klavyeye benzer klavyeleri kullanmayı tercih ediyorum.

Aradığım net özellikler:
  • RGB.
  • Blue switch (red switch hariç diğerleri olabilir)
  • Multimedya tuşları (ses topu, oynatma, durdurma vs.)

Teshir urunuymus ve baska sitelerde bütçeyi astigi icin linki siliyorum

w75ciılar gelmeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

acık soyelım ne swich ooldugna bakmadım aklıma bu geldı dırek

Son düzenleme:

w75ciılar gelmeden

Teşekkür ederim de ben tam boy arıyorum.

w75ciılar gelmeden

W75 ciler neden gelsin ki? Adam aradığı özellikleri belirtmiş zaten konu başlığında. W75 belirtilen özelliklerle alakasız bir klavye.

Teşekkür ederim de ben tam boy arıyorum.
Onu belirtmemissin ama butcene yakin guzel klavyelerden biridir bu

W75 ciler neden gelsin ki? Adam aradığı özellikleri belirtmiş zaten konu başlığında. W75 belirtilen özelliklerle alakasız bir klavye.
Nasil anlatayim ki sana simdi bunu bu ortamda

Eniyisini o sanan arkadaslar diger markalar yokmus gibi tek wratih urunlerini gereksiz yuklestiyorlae

ışık geçirgen keycapsli bir şeyler bakıyorsan

Eniyisini o sanan arkadaslar diger markalar yokmus gibi tek wratih urunlerini gereksiz yuklestiyorlae
katılıyorum ama bunu diyip mağazada satılan teşhir ürünü kablolu bütçeyi aşan bir klavye önermişsiniz

ışık geçirgen keycapsli bir şeyler bakıyorsan

katılıyorum ama bunu diyip mağazada satılan teşhir ürünü kablolu bütçeyi aşan bir klavye önermişsiniz
416 tl koyamayacaj olursa alicak arkadas butcemi asiyor der zaten ve teshir urunu olup olmadigni nasil anlasiyor onu bilmiyorum ve "ama bunu diyip..." yazmissin dedigim sey ile onerdigim seyin arasindaki farkin umarim farkindasindir dostum

Attack shark onermedim en azindan kankam

416 tl koyamayacaj olursa alicak arkadas butcemi asiyor der zaten ve teshir urunu olup olmadigni nasil anlasiyor onu bilmiyorum ve "ama bunu diyip..." yazmissin dedigim sey ile onerdigim seyin arasindaki farkin umarim farkindasindir dostum
teşhir olduğunu stoktaki mağazalar kısmından görebiliyorsun dediklerin farklı olduğunun farkındayım senin daha iyi bir şey önermen gerekiyor o yüzden
1755872187874.webp

bunlarda var bütçeyi tam kullanmak istiyorsan

Attack shark onermedim en azindan kankam
Klavyelerle ilgili bilgin yoksa konuyu kirletme, tamam sende steelseries klavye var ve en iyisi o.
Selamlar, 5.000 TL bütçem var. Mekanik klavye almak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Şu an kullandığım klavye (Rampage KB-R97 X-Tracer, Rampage Hydra R6 Plus)
Kullandığım klavyeye benzer klavyeleri kullanmayı tercih ediyorum.

Aradığım net özellikler:
  • RGB.
  • Blue switch (red switch hariç diğerleri olabilir)
  • Multimedya tuşları (ses topu, oynatma, durdurma vs.)
%98-100 klavye olması şart mı 75 olursa mükemmel ürünler var bütçende.

Geri