5000 TL Monitör Önerisi

Baya inceleme izledim herkes memnun panel olarak pixel saymak icin baya yakindan bakmak lazim masam musayit benim icin 27 ideal tabi senin icin 24 daha ideal dir secenek olsun aklinda maksat

yok ya lg nin o modelleri baya kaliteli panel markası olarak da kaliteliler ben pek sorun yaşayan görmedim
Çerçevelerinin kalınlığından mı bilmem ama 5 6 senelik duruyor cidden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baya inceleme izledim herkes memnun panel olarak pixel saymak icin baya yakindan bakmak lazim masam musayit benim icin 27 ideal tabi senin icin 24 daha ideal dir secenek olsun aklinda maksat
27 çok büyük değilmi? Kafanızı kaldırmanız gerekmiyormu üstlere bakmak için?

Bu forumda bilen 1 2 arkadaşa sordum 256F önerdiler ve aldım 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel

Merhaba, iyi forumlar. 1.5 yıl boyunca Gigabyte G24F2 modelini kullanıyordum ancak panel arızası nedeniyle ürünü iade ettim. Şu anda yeni bir monitör arayışındayım. MSI 256F şu an için çok ön planda, ancak araştırma yaparken ışık sızmasının yaygın olduğunu gözlemledim. Bu bütçeyle alabileceğim, panel kalitesiyle kendini kanıtlamış, sorunsuz bir ürün arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kriterlerim: Uçsun kaçsına çok gerek yok, 1080p, 1ms, IPS panel, 144Hz ve üstü.
kendimde bunun benzerinin 2k olanini almayi dusunuyorum 7k ya

Bu forumda bilen 1 2 arkadaşa sordum 256F önerdiler ve aldım 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel
Bende almayı düşünüyorum 250 nit yeterli oluyor mu? 10 bit 180Hz kullanılıyormu?

Merhaba, iyi forumlar. 1.5 yıl boyunca Gigabyte G24F2 modelini kullanıyordum ancak panel arızası nedeniyle ürünü iade ettim. Şu anda yeni bir monitör arayışındayım. MSI 256F şu an için çok ön planda, ancak araştırma yaparken ışık sızmasının yaygın olduğunu gözlemledim. Bu bütçeyle alabileceğim, panel kalitesiyle kendini kanıtlamış, sorunsuz bir ürün arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kriterlerim: Uçsun kaçsına çok gerek yok, 1080p, 1ms, IPS panel, 144Hz ve üstü.
monitör ayağı yoksa hiç asansörsüz monitör almayı düşünme bence

Yok

Yok buyuk değil yani 24 incten o kadar farki yok gercekten

monitör ayağı yoksa hiç asansörsüz monitör almayı düşünme bence
Ben almayı düşünüyorum fakat monitör ayağım bulunmuyor. HDR ve 10 bit olması ilgimi çekti almalımıyım?

g244f E2 tekrar düşmüş 4490tl

27 inç 1080p alınmaz

Ben almayı düşünüyorum fakat monitör ayağım bulunmuyor. HDR ve 10 bit olması ilgimi çekti almalımıyım?
hangi model

g244f E2 tekrar düşmüş 4490tl

27 inç 1080p alınmaz

hangi model
256F.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244