düşücekse eğer piyasa toplanalım hepimiz yapalımPiyasa düşürmek için olduğunu düşünüyorum, dolandırıcı da olabilir.
Sözde anlamadığı için ucuza satıyor ama belleğini bitini girmesini biliyorOrtalığı ne karıştırdık yahu buyurun ilanın kalAlıntıyı görüntülekmadan önceki hali
düşücekse eğer piyasa toplanalım hepimiz yapalım
bu forum bi toplansak var ya her türlü düşürürüzmantıklı valla, 1050 ti’yi 500 lira yapalım gerisi kendiliğinden gelir
büyük ihtimalle orada yaşamıyor rastgele bir yer girmişHocam bizim köye çok yakın bir köy gidp bakabilirim 1 hafta sonra uşağa gideceğim numarayı verirseniz konuşabilirim kadınla.
buna da ben yazayım bari link atabilir misinEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bence de dolandırıcılar. Aynısından bir tane daha ve farklı isim girilmiş
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soyad da aynı
hocam bu kartın 0'ı kaç eder?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bence de dolandırıcılar. Aynısından bir tane daha ve farklı isim girilmiş
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Soyad da aynı
Bilmiyorum. İnternette de stokta kalmamışbuna da ben yazayım bari link atabilir misin
atmışsın zaten kusura bakma
hocam bu kartın 0'ı kaç eder?
fiyat gerçekten bu mu dedim evet Osman bey dedi şimdi sordum orada mı oturuyorsunuz diye daha bakmadıBilmiyorum. İnternette de stokta kalmamış