ben corsair hs80 wired kullanıyorum mikrofon kalitesi neredeyse harici 3 4 k lıkları geçiyor ses kalitesi baya üst düzey 50 mm sürücüleri gerçekten tiz bass mid leri belli ettiriyor kendin custom eq yapınca baya iyi ses kasarsın logi g733 den çok üstte ses kalitesi hs65 wired de alabilirsin onda kendi ses kartıda var kolayca ayar yapılıyor onda bende yedek hs 65 sürücüleri var yanlışıkla kabloyu koparttımMerhaba arkadaşlar forumda ilk konum. Şuan Logitech G432 Kulaklık kullanıyorum fakat artık yeterli gelmiyor mikrofon ve ses kasma konusunda.
Mikrofonu ve ses kasabileceğim kulaklık önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler
Cevap yazmadan önce HS80'e bakıyordum ne güzel geldin öyle reisim xd Şimdi serisinden HS80 ve HS 65 farkına bakacağım.
Ben Logitech g435 kullanıyorum sorunsuz hem lightspeed özelliği. Var hemde her cihazda bluetooth kullanılabiliyorMerhaba arkadaşlar forumda ilk konum. Şuan Logitech G432 Kulaklık kullanıyorum fakat artık yeterli gelmiyor mikrofon ve ses kasma konusunda.
Cloud 3 wireless ses kasma konusunda baya iyi. Ama kötü bir durum varki kendi ses kalitesi baya kötü. Eğer dolby atmos alıp manuel ayar yaparsan internetteki gibi mükemmel oluyor, %35 de kullanıyorum valorant oynarken o derece iyi fullersen diğer odadan bile dinlersin rahatlıkla. Ses kasma konusunda baya memnunum saniyelik shift tusunu bırakan adamı duyabiliyorum. Baya iyi sarjıda fullden 0 a günde 6-8 saat baktığımı sayarsak 4-5 gün gidiyorMerhaba arkadaşlar forumda ilk konum. Şuan Logitech G432 Kulaklık kullanıyorum fakat artık yeterli gelmiyor mikrofon ve ses kasma konusunda.