Hangi tarz oyunlar ? Hikayeli,fps her ikisi vb5000 TL'ye Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi
Her Türlü oyunlar hocamHangi tarz oyunlar ? Hikayeli,fps her ikisi vb
Hocam o zaman mikrofonunuz varsa G733 yoksa Hs80 öneririm.Her Türlü oyunlar hocam
4k ya cloud 3 wireless vardı hepsiburadada. Forumda linki paylaşıldı. Bitmediyse indirim alabilirsin5000 TL'ye Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi
4k ya cloud 3 wireless vardı hepsiburadada. Forumda linki paylaşıldı. Bitmediyse indirim alabilirsin
Yani casual gaming için Hs80 daha iyi bence4k ya cloud 3 wireless vardı hepsiburadada. Forumda linki paylaşıldı. Bitmediyse indirim alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 5000 tl bütce var gaming olsun mikrofonu iyi olsun![]()
SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Kulaklık
SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Kulaklık SSH61670 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Artarsa bunu öneririm.
Ekolayzır ayarı ile canavara dönüştüğünü söylediler. Bu fiyata daha iyisini bulabileceğini zannetmiyorum. Hem dener beğenmezse iade eder. Hepsiburada sonuçtaYani casual gaming için Hs80 daha iyi bence
Attığım linki değerlendirebilirsin. İsteklerini karşılarhocam 5000 tl bütce var gaming olsun mikrofonu iyi olsun
Eq ile canavar olduğunu ben söylüyorum zaten ama her türlü oyun için daha rahat bir kulaklık gerekir. Bende c3 wireless kullaniyorum zaten ve mukemmel.Ekolayzır ayarı ile canavara dönüştüğünü söylediler. Bu fiyata daha iyisini bulabileceğini zannetmiyorum. Hem dener beğenmezse iade eder. Hepsiburada sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığım linki değerlendirebilirsin. İsteklerini karşılar
Doğrudur hocam. İkisini de değerlendirsin. Hangisi kafasına yatıyorsa onu alsınEq ile canavar olduğunu ben söylüyorum zaten ama her türlü oyun için daha rahat bir kulaklık gerekir. Bende c3 wireless kullaniyorum zaten ve mukemmel.
alabilirsen https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCSHV2W8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=15000 TL'ye Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi