5000 TL'ye Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Merhabalar,öncelikle kolay gelsin.
5000TL'em var ve bir monitöre ihtiyacım var.
Oyun felan çok fazla oynamicam genelde yazılım ve siber güvenlik odaklı kullanıcam, uzun süre kullanımda göz yorgunluğu yapmicak bir model lazım.
Uzun yıllar boyu beni götürcek bir şeye ihtiyacım var.
Şimdiden cevaplayana teşekkür ederim.
(:

Mavi ışık filtresi olan bi model lazim size o gözleri koruyor.
Aoc hdr 10 gibi guzel özellikleri ile Lenovo dan biraz daha iyi ekrana sahip. Ikisinde de mavi ışık filtresi var ancak lenovo da anti glare var ve bu göz yormayan bi özellik. Yani tercih sizin anti glare ne olduğunu tarayıcıya yazın. O özellik önemliyse sizin için lenovo alın değilse aoc biraz daha kaliteli ekrana sahip.

Son düzenleme:
Aoc hdr 10 gibi guzel özellikleri ile Lenovo dan biraz daha iyi ekrana sahip. Ikisinde de mavi ışık filtresi var ancak lenovo da anti glare var ve bu göz yormayan bi özellik. Yani tercih sizin anti glare ne olduğunu tarayıcıya yazın. O özellik önemliyse sizin için lenovo alın değilse aoc biraz daha kaliteli ekrana sahip.
Kusura bakmayın pc kapalıydı, ondan dolayı geç yazıyorum.Hemen bakıyorum "anti glare" ne olduğuna.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm anladığım kadarıyla "Anti Glare" monitöre vuran ışığı şey yapıp ekranın okunmasını sağlıyor.
Çok gerek olduğunu düşünmüyorum açıkcası o yüzden diğer modeli tercih edicem.
Ancak bu seferede şöyle bir sorun varki diğer model, yani "AOC AGON 24G42E'nin" pivot özelliği yok.Yani yukarı aşağı yapamicam.
Masama tam uyup uymayacağından emin değilim.
Bir çözüm fikriniz varmı acaba, yada başka bir model öneriniz ?

Son düzenleme:
Kusura bakmayın pc kapalıydı, ondan dolayı geç yazıyorum.Hemen bakıyorum "anti glare" ne olduğuna.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm anladığım kadarıyla "Anti Glare" monitöre vuran ışığı şey yapıp ekranın okunmasını sağlıyor.
Çok gerek olduğunu düşünmüyorum açıkcası o yüzden diğer modeli tercih edicem.
Ancak bu seferede şöyle bir sorun varki diğer model, yani "AOC AGON 24G42E'nin" pivot özelliği yok.Yani yukarı aşağı yapamicam.
Masama tam uyup uymayacağından emin değilim.
Bir çözüm fikriniz varmı acaba, yada başka bir model öneriniz ?
Evet hocam bu modelde anti glare mavi ışık filtresi yukarı aşağı oynama cart curt hepsi var ve kaliteli bunu öneririm.

Geri