28.000 liraya sahibindfende 0 3090 satıytolar hemde asus rogAynen knk 3090 aynen. Zaten 15.000 liraydı da biz kuramadık.
28.000 liraya sahibindfende 0 3090 satıytolar hemde asus rogAynen knk 3090 aynen. Zaten 15.000 liraydı da biz kuramadık.
Hayır 3070 ti ile karsilastirmadim sadece performans düşüyormuş diye sordum ama cevabımı aldım Ok. Knks eywAilen mi bilgisayardan daha fazla anlıyor yoksa ben mi dostum. Eğer her ay 2 hafta gezmeye gitmiyorsa bir sıkıntı yok masaüstü almakta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum oyun performansı 3090 dan daha iyi render performansı 3080 ile yakın Photoshop ta da 3080 ile kapışır. Ama 3070 ti seviyesinde bir kart değil.
Tatilde tatilin keyfini mi çıkaracaksın yoksa oyun oynayıp yayın mı yapacaksın.Şöyle söyleyeyim her ay değil ama yaz tatilinde biz evde hiç olmuyoruz. Ayrıca bazı aylar 1-2 hafta 1-2 gün tatillerede gidiyoruz.
Tamam knk en iyisi sensin28.000 liraya sahibindfende 0 3090 satıytolar hemde asus rog
Dostum Bi baktım sismdide sistemlere fiyat bandı yaklaşık 30k civari olması lazim o fiyat bandında max 6800xt oluyor belirteyim ama yine mukemmelAilen mi bilgisayardan daha fazla anlıyor yoksa ben mi dostum. Eğer her ay 2 hafta gezmeye gitmiyorsa bir sıkıntı yok masaüstü almakta.
Dostum oyun performansı 3090 dan daha iyi render performansı 3080 ile yakın Photoshop ta da 3080 ile kapışır. Ama 3070 ti seviyesinde bir kart değil.
Sistemi ilk sayfada paylaşmıştım.Dostum Bi baktım sismdide sistemlere fiyat bandı yaklaşık 30k civari olması lazim o fiyat bandında max 6800xt oluyor belirteyim ama yine mukemmel
O zaman laptop al ama bundan 5 yıl sonra çöp olur ben diyeyim. Masaüstünde en azından eskidikce yükseltme yapabiliyorsun.Hem keyfini çıkarıp hem de oyun oynayacağım.
Boş yapıp aglama, bilgisizsen bilgisizliğini kabul edeceksinTatilde tatilin keyfini mi çıkaracaksın yoksa oyun oynayıp yayın mı yapacaksın.
Tamam knk en iyisi sensin
Niye çöp olsun ki en yeni ekran kartı en yeni amd işlemci 6 ayda bir temizlemesini yaptıktan sonra temiz kullandıktan sonra sıkıntı olmaz bence.O zaman laptop al ama bundan 5 yıl sonra çöp olur ben diyeyim. Masaüstünde en azından eskidikce yükseltme yapabiliyorsun.
Birkaç özelleştirme ile bütçe aşıyor kralSistemi ilk sayfada paylaşmıştım.
En fazla 7 yıl veriyorum. En fazlaNiye çöp olsun ki en yeni ekran kartı en yeni amd işlemci 6 ayda bir temizlemesini yaptıktan sonra temiz kullandıktan sonra sıkıntı olmaz bence.
Herhalde 40k lik bir sistemde kötü ekipman görmek istemezsinBirkaç özelleştirme ile bütçe aşıyor kral