50000 TL PC/Laptop (full set) Önerisi

Arkadaşlar merhaba,
Kısaca anlatayım, laptop veya masaüstü bilgisayar istiyorum oyun ve yayıncılık için kullanacağım. Ayrıca eğer masaüstü olursa 2 tane, laptop olursa bir tane de monitör almak istiyorum. Bu bütçeyle en iyi bilgisayar hangisidir? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önerileriniz nelerdir?
Ben kendim yakın zamanda msi ge76 almayı düşünüyorum 12.nesil 32gb ddra5 rtx 3070ti olanı fakat bunun fiyatı daha pahalı senin bütçenden bu yüzden dolayı sana önerim MSI GE66 16gb ddr5 rtx 3070ti olan versyonunu öneirirşm ortalama piyasxa fiyatı 55.000 civarında idi en son baktıgımda.

Laptop 3070ti ile masaüstü 3060'ın performansı neredeyse aynı. O yüzden böyle bir laptop ve ekipman daha iyi olabilirdi diye düşündüm.
Dostum anlatmak istediğim ben sana 3090 niteliğinde ekran kartlı sistem sunuyorum sen bana 3060 sistem ile aynı performansı veren laptobu örnek gösteriyorsun.

Laptop 3070ti ile masaüstü 3060'ın performansı neredeyse aynı. O yüzden böyle bir laptop ve ekipman daha iyi olabilirdi diye düşündüm.
Ben sana ekipman da sunuyorum. 3090 rakibi bir kart da. Hangisi daha mantıklı.

Ben kendim yakın zamanda msi ge76 almayı düşünüyorum 12.nesil 32gb ddra5 rtx 3070ti olanı fakat bunun fiyatı daha pahalı senin bütçenden bu yüzden dolayı sana önerim MSI GE66 16gb ddr5 rtx 3070ti olan versyonunu öneirirşm ortalama piyasxa fiyatı 55.000 civarında idi en son baktıgımda.

Onun ben asus amd versiyonunu buldum.
1658415492071.png

Ben sana ekipman da sunuyorum. 3090 rakibi bir kart da. Hangisi daha mantıklı.
Çok arada kaldım hem taşımak istediğimde ne yapacağım diye düşünüyorum hem de performans düşerse ne olacak diye düşünüyorum. Ailem de laptop al daha iyi diyorlar.

Çok arada kaldım hem taşımak istediğimde ne yapacağım diye düşünüyorum hem de performans düşerse ne olacak diye düşünüyorum. Ailem de laptop al daha iyi diyorlar.
Ailen mi bilgisayardan daha fazla anlıyor yoksa ben mi dostum. Eğer her ay 2 hafta gezmeye gitmiyorsa bir sıkıntı yok masaüstü almakta.

Ama AMD yayınlarda nvidia kadar performanslı olur mu photoshopta AMD geride kalıyor yayınlarla ilgili bir bilgim yok

Eğer yoksa AMD toplaması kesinlikle daha mantikli
Dostum oyun performansı 3090 dan daha iyi render performansı 3080 ile yakın Photoshop ta da 3080 ile kapışır. Ama 3070 ti seviyesinde bir kart değil.

Ailen mi bilgisayardan daha fazla anlıyor yoksa ben mi dostum. Eğer her ay 2 hafta gezmeye gitmiyorsa bir sıkıntı yok masaüstü almakta.
Şöyle söyleyeyim her ay değil ama yaz tatilinde biz evde hiç olmuyoruz. Ayrıca bazı aylar 1-2 hafta 1-2 gün tatillerede gidiyoruz.

Geri