Şuan bunu almayı düşünüyorum. 2K 60 FPS oynasam yeter o yüzden 4070super yeterli midir?
AMD düşünmüyorum hocam 10-15 FPS için. Ömürlük bir sistem arıyorum. Benim attığım sistem de kasa, soğutucu, ram daha iyi sanki.50 k bütçede avatajlı sistem snerji ghose 7900greli sistem avantajlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Asus TUF Gaming B650M-PLUS 6400mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K)
Kingston 1TB NV2 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow 750W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
48.067,55
+ sogutucu
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Görseldeki termal macun paket içeriğinde değişiklik gösterebilir. Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için…www.gaming.gen.tr
1.198,99 ₺
AMD düşünmüyorum hocam 10-15 FPS için. Ömürlük bir sistem arıyorum. Benim attığım sistem de kasa, soğutucu, ram daha iyi sanki.
daha güzel atılabilirdi bence
Selamlar. 50000 Bütçe var. Düzgün sistem varsa biraz esneyebilir.
Alıntıyı görüntüle
Şuan bunu almayı düşünüyorum. 2K 60 FPS oynasam yeter o yüzden 4070super yeterli midir?
bence koymak mantıksız hem 100tl daha fazla verip hemde aynı performansı gösterirken boşuna 7500fe göre soğutması daha zor bir işlemci alınacak. kısacası eşit performans ama daha fazla ısınma.Buda fena degil ama 7500f ile 7600 arasında site çok düşük bir ücret istiyor koymamak yanlış olur diye düşünüyorum
GPU'su var, ne olacağı belli olmaz. Koymak iyidir.bence koymak mantıksız hem 100tl daha fazla verip hemde aynı performansı gösterirken boşuna 7500fe göre soğutması daha zor bir işlemci alınacak. kısacası eşit performans ama daha fazla ısınma.
işlemcinin yanmasına gerek yok
Arada derece farkı yok gibi bir şey. GPU için 100 lira değer diye düşünüyorum. Onun harici sistem nasıl?_işlemcinin yanmasına gerek yok
kim dedi derece farkı yok diye?Arada derece farkı yok gibi bir şey. GPU için 100 lira değer diye düşünüyorum. Onun harici sistem nasıl?_
sistem iyi değilArada derece farkı yok gibi bir şey. GPU için 100 lira değer diye düşünüyorum. Onun harici sistem nasıl?_
Öneri de bulunabilir misiniz hocamkim dedi derece farkı yok diye?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistem iyi değil
önerdim zatenÖneri de bulunabilir misiniz hocam