Neler Yeni

Yardım 5000TL EKRAN KARTI ONERISI

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Can Barçın
Bütçe
5000
sapphire rx 580 8gb var ve aldigim gunden beri sadece oyunlarda kahverengi ekran hatasi aliyorum artik kafayi yeme derecesine geldim normal kullanirken birsey yok oyuna giriyorum bazen 2 saat sonra bazen 10dk sonra yapiyor kahverengi ekran geliyor ve pcyi kapatip acmam gerekiyor bu durumdan cok sıkıldım once ddu ile sıfırladım sonra format attim sonra cekirdek hizlarini düşürdüm ama yok yani olmuyor bu nedenle amd aldigimdan pisman oldum 2 ay once aldim 2000tlye suan elimde 2500tl nakit var bu rx 580i kaca satarim ve sattiktan sonra elimdeki nakitle beraber hangi karti almaliyim 2.el olarak bu sefer nvidia istiyorum yani amdden bıktım suana kadar hic nvidia kullanmadim amdden memnundum taaki rx 580i alana kadar

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Alperen Yılmaz
sapphire rx 580 8gb var ve aldigim gunden beri sadece oyunlarda kahverengi ekran hatasi aliyorum artik kafayi yeme derecesine geldim normal kullanirken birsey yok oyuna giriyorum bazen 2 saat sonra bazen 10dk sonra yapiyor kahverengi ekran geliyor ve pcyi kapatip acmam gerekiyor bu durumdan cok sıkıldım once ddu ile sıfırladım sonra format attim sonra cekirdek hizlarini düşürdüm ama yok yani olmuyor bu nedenle amd aldigimdan pisman oldum 2 ay once aldim 2000tlye suan elimde 2500tl nakit var bu rx 580i kaca satarim ve sattiktan sonra elimdeki nakitle beraber hangi karti almaliyim 2.el olarak bu sefer nvidia istiyorum yani amdden bıktım suana kadar hic nvidia kullanmadim amdden memnundum taaki rx 580i alana kadar
23.7.1 driver yüklemeyi dene

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Umut
GTX 1660 alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Can Barçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rtx 2070 2070ti 2070s bakin
sakami ciddimi bu paralara 1660ti zor bulunuyor 2060 bile 7000tl bandinda geziyor siz 2070 ti diyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

23.7.1 driver yüklemeyi dene
suanda 24.9.1 kurulu en guncel seri bu sanirim guncel diye yukledim

GTX 1660 alabilirsiniz
gtx 1660ti kutulu falan var bu paralara alinir mi

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Umut
sakami ciddimi bu paralara 1660ti zor bulunuyor 2060 bile 7000tl bandinda geziyor siz 2070 ti diyorsunuz

suanda 24.9.1 kurulu en guncel seri bu sanirim guncel diye yukledim

gtx 1660ti kutulu falan var bu paralara alinir mi
alınır bu bütçeye çok fazla bir şey yok işlemciniz nedir

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Alperen Yılmaz
güncel diye en iyisini yükleme 23.7.1 yükle sorun olmazsa almana gerek kalmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Can Barçın
evet gayet iyi bir kart
peki tesekkur ederim sogutucu olarak oneriniz nedir yani hangi marka alayim karti ve kac paraya falan alirsam iyi olur

güncel diye en iyisini yükleme 23.7.1 yükle sorun olmazsa almana gerek kalmaz
evet zaten bana suan rx 580 sapina kadar yetiyor performansini cok begeniyorum gayet yeterli bana fakat bu hatadan dolayi kafayi yeme durumuna geldim artik bilgisayarda oyun acmaya korkuyorum

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Alperen Yılmaz
peki tesekkur ederim sogutucu olarak oneriniz
evet zaten bana suan rx 580 sapina kadar yetiyor performansini cok begeniyorum gayet yeterli bana fakat bu hatadan dolayi kafayi yeme durumuna geldim artik bilgisayarda oyun acmaya korkuyorum
driver yükleyince düzelmedi mi

Top Bottom