5000TL'ye Kadar Telefon Önerisi

Yurt dışı cihazların avantaj ve dezavantajları nedir?
Yıllık 4+4 ay total 8 ay kullanım ömrün var. Diğer 4 ay Mobil veri ve aramalara kapalı oluyor. (XS'im yurtdışı ve 8 ay kullandıktan sonra 4 ay mobil wifi cihazı ile internet erişimi ve WhatsApp aramaları yapabiliyorum)
Post automatically merged:

temiz 8 plus 5000 liraya var mı ya?
Bulduğum ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...turkiye-garantisi-yeni-bitti-1062499111/detay

Yıllık 4+4 ay total 8 ay kullanım ömrün var. Diğer 4 ay Mobil veri ve aramalara kapalı oluyor. (XS'im yurtdışı ve 8 ay kullandıktan sonra 4 ay mobil wifi cihazı ile internet erişimi ve WhatsApp aramaları yapabiliyorum)

Bulduğum ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...turkiye-garantisi-yeni-bitti-1062499111/detay

Bu nasıldır fiyatına göre?

Hocam Xiaomi tavsiye etmem hem yazılımı berbat hemde arayüzünde reklam çıkıyo

Etrafımda 2 tane 9T kullanan var. İkiside memnun değil ve bana özenip Iphone alacaklarmış. MediaTek'in bu telefonlarda kullandığı işlemci çok dandik.
Hocam Xiaomi tavsiye etmem hem yazılımı berbat hemde arayüzünde reklam çıkıyo
Tamamdır bakmayayım xiaomi ye ama bu fiyat aralığında sıfır pek bir şey yok ya.Hafızası ve pil ömrü yüksek olsun istiyorum.Kullandığım Samsung telefonum 32GB ve 3000mAh.

Tamamdır bakmayayım xiaomi ye ama bu fiyat aralığında sıfır pek bir şey yok ya.Hafızası ve pil ömrü yüksek olsun istiyorum.Kullandığım Samsung telefonum 32GB ve 3000mAh.
Bu fiyat aralığında sıfır telefon almak mantıksız hocam. Çok uyanık bu piyasa, 2. el yapılacak en iyi şey(Param güvende kullanarak tabii)

Aga apple al zaten sıfırlaması apple da baya ii heseyi sıfırlanıyor apple kunlanmasamda arkadaslarım da aldı 2.el baya memnunlar
apple 7 , 8

Aga apple al zaten sıfırlaması apple da baya ii heseyi sıfırlanıyor apple kunlanmasamda arkadaslarım da aldı 2.el baya memnunlar
apple 7 , 8
Bana katılan bir kişi daha :)

Discord'unuz varsa yayın açıp beraber bakalım hocam?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,957
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri