Neler Yeni

500TL ayakkabı önerisi

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Berkay Aslan
Konuyla alakasız ama hiç o kadar pahalı ayakkabım olmadı bir ayakkabıya 500 TL verince uzun süre patlamadan giyilebilir mi? Ben hep Max 200 TL olan ayakkabılardan alıyorum 6 ayda 1. Tek seferde 500 bayılmak ay sonunu getirememe sebep oluyor.
hocam ucuz kaliteli ayakkabilarda var onlardan alırsanız uzun süre götürür ayakkabı takıntın yoksa ben her ay yeni almak zorunda kalıyorum ne kadar pahalı olsada

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Konuyla alakasız ama hiç o kadar pahalı ayakkabım olmadı bir ayakkabıya 500 TL verince uzun süre patlamadan giyilebilir mi? Ben hep Max 200 TL olan ayakkabılardan alıyorum 6 ayda 1. Tek seferde 500 bayılmak ay sonunu getirememe sebep oluyor.
2018 Haziran ayında Bornova'daki Nike Mağazasından önü fileli ve hava tabanlı bir ayakkabı almıştım. 1 ay geçmeden patlamıştı altındaki (mazgala sıkışmıştı açılmıştı altı).
Sonra iadeye gönderdik üstünde bir delme izi vb. olmadığından, kabul ettiler ve üstüne 15-20TL koyarak başka bir fileli ayakkabı aldık.
4 ay sonra o da patladı. Cak cak yapmaya başladı.

2019 Ekim ayında 350TL'ye Air Monarch almıştım. Halen sıkıntısız giyiyorum bir tek sağdakinin tabanının arka kısmı çok hafif açıldı ama 2 senelik kullanımda normal karşılıyorum.

Not: eskiden Kinetix alırdım, 2-3 ayda bir FLO'ya uğrar yeni bir şey bakardık.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
4 yıl önce 400 TL'ye aldığım Nike ayakkabı hala taş gibi çok severek giyiyorum patlama vs olmadı yani. Her sene ayakkabı alacağıma paraya kıyıp güzel sağlam ayakkabı alıyorum yıllarca giyiyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben 700-800 TL lik ayakkabıda aldım 100 TL ye de patlama olayı normal şartlarda olmaz top vs oynamıyorsan o ayakkabı ile yada küçük numara alıyorsun
Hocam patlamadan kastım yıpranma yırtılma vs. 42 giyiyorum hep.
Patlama oluyor ben 45-46 giyiyorum patlıyor taban parçalanıyor büyük ihtimal kilodan kaynaklı ama
Kilodan da olabilir hocam haklısın.
Baya daynıyor sıkıntısı olmuyor ama bağımlılık yapıyor öyle bir durumu var
Bağımlılık yapacağını sanmam ya senede 1 kere 500-600 TL bayılmak koymaz adama.
hocam ucuz kaliteli ayakkabilarda var onlardan alırsanız uzun süre götürür ayakkabı takıntın yoksa ben her ay yeni almak zorunda kalıyorum ne kadar pahalı olsada
Ucuz kaliteli marka ne var mesela ? Ben hep FLO'dan Kinetix ayarında ayakkabı alıyorum.
2018 Haziran ayında Bornova'daki Nike Mağazasından önü fileli ve hava tabanlı bir ayakkabı almıştım. 1 ay geçmeden patlamıştı altındaki (mazgala sıkışmıştı açılmıştı altı).
Sonra iadeye gönderdik üstünde bir delme izi vb. olmadığından, kabul ettiler ve üstüne 15-20TL koyarak başka bir fileli ayakkabı aldık.
4 ay sonra o da patladı. Cak cak yapmaya başladı.

2019 Ekim ayında 350TL'ye Air Monarch almıştım. Halen sıkıntısız giyiyorum bir tek sağdakinin tabanının arka kısmı çok hafif açıldı ama 2 senelik kullanımda normal karşılıyorum.

Not: eskiden Kinetix alırdım, 2-3 ayda bir FLO'ya uğrar yeni bir şey bakardık.
Belki de aldığın modeller kronik sorunluydu. Elektronik gibi bu ayakkabı işi de şans işi sanırım. Bende aynı şuan Kinetix ayarında ayakkabılar giyiyorum. En fazla 6 ay giyiyorum 4. Ayda yırtılma başlıyor zaten genelde.
4 yıl önce 400 TL'ye aldığım Nike ayakkabı hala taş gibi çok severek giyiyorum patlama vs olmadı yani. Her sene ayakkabı alacağıma paraya kıyıp güzel sağlam ayakkabı alıyorum yıllarca giyiyorum.
En mantıklısı senin dediğin gibi yapmak. 4 yıl önce 400 TL'ye aldığın model şu an 1000 civarıdır muhtemelen.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Belki de aldığın modeller kronik sorunluydu. Elektronik gibi bu ayakkabı işi de şans işi sanırım. Bende aynı şuan Kinetix ayarında ayakkabılar giyiyorum. En fazla 6 ay giyiyorum 4. Ayda yırtılma başlıyor zaten genelde.
Aldığım modeller genellikle 200-250TL civarındaki klasik günlük spor ayakkabılar.
Yani öyle aşırı bwoah modeller değil. Örneğin ön kısmı mat gri olan bir ayakkabı almıştım, 3 ay içinde oralar aşırı derecede çizilmişti ve o parça ayakkabıdan özgür dolanıyordu yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,012
Üyeler
167,763
Son üye
hasaninseel
Top Bottom