500TL ayakkabı önerisi

Selman Karaa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
8,261
Arkadaşlar ayakkabı alacağım, bir sürü spor ayakkabım olduğu için tamamen spor ayakkabı yerine birazcıkta günlük kullanıma uygun ayakkabı istiyorum. Şuanlık aklımda Converse var. Bu tarz önerebileceğiniz neler var veya Converse’in başka bir modelini mi önerirsiniz yoksa bunlardan biri iyi mi?

Bedeni olsa kendime bir tane almıştım. Güzel ayakkabı. Yanlış linki koymuşum. :D bunu koyacaktım.

Bedeni olsa kendime bir tane almıştım. Güzel ayakkabı. Yanlış linki koymuşum. :D bunu koyacaktım.
Mağazalar’da bulunuyor aslında bakmak lazım

Mağazalar’da bulunuyor aslında bakmak lazım
Eğer mağazada 43 numara varsa alacağız, senin başka önerin var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim, başka önerin var mıdır?

Konuyla alakasız ama hiç o kadar pahalı ayakkabım olmadı bir ayakkabıya 500 TL verince uzun süre patlamadan giyilebilir mi? Ben hep Max 200 TL olan ayakkabılardan alıyorum 6 ayda 1. Tek seferde 500 bayılmak ay sonunu getirememe sebep oluyor.

Eğer mağazada 43 numara varsa alacağız, senin başka önerin var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim, başka önerin var mıdır?
Şuanlık aklıma gelen bir şey yok. Kyrie serisini beğeniyorum fakat bu fiyatlara bulmanız zor.

Konuyla alakasız ama hiç o kadar pahalı ayakkabım olmadı bir ayakkabıya 500 TL verince uzun süre patlamadan giyilebilir mi? Ben hep Max 200 TL olan ayakkabılardan alıyorum 6 ayda 1. Tek seferde 500 bayılmak ay sonunu getirememe sebep oluyor.
ben 700-800 tl lik ayakkabıda aldım 100 tl ye de patlama olayı normal şartlarda olmaz top vs oynamıyorsan o ayakkabı ile yada küçük numara alıyorsun

Baya daynıyor sıkıntısı olmuyor ama bağımlılık yapıyor öyle bir durumu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,302
Üyeler
184,919
Son üye
atakod
Geri