Öneri 500₺ mikrofonlu kulaklık önerisi

Mantıklı Kanks Aferim

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,566
Bütçe
500
Önceki mesajı düzenliyorum. Bimdeki kulaklık artık yok

6 yıldır kullandığım kulaklık artık emekliliğe ayrıldı hem üstten kırık hem de cızırtılı. O yüzden yeni kulakalık bakıyorum. Bluetooth olursa daha iyi ama gerekli değil. Mikrofon da zorunlu değil

Son düzenleme:
Bim de polosmart'ın 400 liralık mikrofonlu kulaklığı satılıyor alsam mı diye düşünüyorum ama kalitesiz olabiliyor bazen.
6 yıldır kullandığım kulaklık artık emekliliğe ayrıldı hem üstten kırık hem de cızırtılı.
500 liraya kulaklık çok yok ama para da yok zaten bimden hediye kart geldi ondan dolayı bu konuyu açtım.

Polosmarttan daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bim de polosmart'ın 400 liralık mikrofonlu kulaklığı satılıyor alsam mı diye düşünüyorum ama kalitesiz olabiliyor bazen.
6 yıldır kullandığım kulaklık artık emekliliğe ayrıldı hem üstten kırık hem de cızırtılı.
500 liraya kulaklık çok yok ama para da yok zaten bimden hediye kart geldi ondan dolayı bu konuyu açtım.
Hocam hiç durmayın direk alın fiyatı artıcağı söyleniyor.

Polosmarttan daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hiç durmayın direk alın fiyatı artıcağı söyleniyor.
arduino sipariş verirken bunu da alsaydım keşke 50 tl kargo varmış

Düzeltme yapayim, şimdi mikrofona gerek yok

Bimdekini alabilirsin ama mikrofonu bass gitar gibi arkadaşta var mikrofon istemediğini belirtmişsin yeni gördüm al bence artar fiyatı

Hocam haviti alın o zaman veya başka bimlere falan bakabilirsiniz kulaklık 1 ay öncesinden geldiyse de kalmamış olabilir
Benim bir arkadaşa almıştı, yanlardaki RGB bile vazgeçmek için bir sebep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri