Çözüldü✓ 5060 düşük performans

En son güncellemeden öncede böyleydj sıcaklıklar normal 3200 mhz hızı diğer forumlarda ve vurda bu işlemci bu ekran kartıyla aynı sorunları yaşıyanlar olmuş bence bu işlemci çöp
Post automatically merged:

12 gb yeterli olurda konu ekran kartı değil şuan gtx 1050 yle aldigim fps in aynisini aliyoruyorum konu bu
Evet haklısınız gerçekten ama dediğim gibi bence o islemciden çok birsey beklemeyin benim eski kasam vardı r5 5500 rtx 3060 o bile çatışma anlarında 150 140lara kadar düşüyor du zaten bu islemciden o işlemciye uçurum bir fark yok yani çok skill atıldığında efekt olduğunda ben şuan için normal olduğunu düşünüyorum birde özellikle son gelen nvidia güncellemesini yaptıysanız

Benim eski.cpu 5 5600 idi ve şuan ikinci pc de takili. 1660ti olmasina rağmen 2. Pc de rainbow da 2k monitor olsa bile 200fps veriyor sabit.

Yoo değil. 2025 senesinde 8gb vram li gpu alinmaz. Gidin bir alt seri alin ama en az 12-16gb vram olsun
Düşük FPS almasının nedeni VRAM değil valorant warzone bf gibi oyunlar VRAM pek yemez 8gb ekran kartları online FPS oyunlarını halen kaldırıyor

Evet haklısınız gerçekten ama dediğim gibi bence o islemciden çok birsey beklemeyin benim eski kasam vardı r5 5500 rtx 3060 o bile çatışma anlarında 150 140lara kadar düşüyor du zaten bu islemciden o işlemciye uçurum bir fark yok yani çok skill atıldığında efekt olduğunda ben şuan için normal olduğunu düşünüyorum birde özellikle son gelen nvidia güncellemesini yaptıysanız
Yaptım mallesef bilmiyodum

Yani 250 nin altına düşüyo mu yokso 300 de takılıyomu bide ayarlar en düşükte mi
Ayarlar en yüksekte biraz darbogaz kasıtlı fps düşük zaten genel olarak çok değişken ama en min 250 en max 450 arasında her anda degisiyir o yüzden averajina ulaşmak için msi afterburner den baktım da bulamadım malesef

Normalde poligonda fps herkezde yüksek olur bende oyunda nasıl sa poligonda da aynı onunda anlamadım
Evet internet test lerine baktım 5 5600 rtx 5060 16 GB ram ile 1080p high 2x te 500 450 arası alıyordu

Sistemi bir furmark testine sokarmısınız PSU belki ekran kartına yeterli gücü veremiyordur

Furmark testine soktuğum zaman soldaki ekran kartı % kaç olması gerekicek indiriyimde sokucam
%100 yada min %98

Siz direk fotosunu çekin benim görmek istediğim şey ekran kartı TDP değerine ulaşa bilecekmi bunu görmek

Birde işlemciniz 5 5600 mü yoksa 7 5700 mü

Furmark testine soktuğum zaman soldaki ekran kartı % kaç olması gerekicek indiriyimde sokucam
baskan her sey ekran karti ve islemci degil maalesef sogutman nasil islemci isiniyor mu anakartin ofis anakarti mi hepsini arastir sadece youtube kismina ekrankarti islemci yazip fps bakamazsin

%100 yada min %98

Siz direk fotosunu çekin benim görmek istediğim şey ekran kartı TDP değerine ulaşa bilecekmi bunu görmek

Birde işlemciniz 5 5600 mü yoksa 7 5700 mü
Guncel populasyonu olan r5 5600 en iyi fps dersen aralarında uçurum fark yok tercihim r5 5600 olurdu

Geri