5060 Ti 16gb Sistem Tavsiye

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
43000
Böyle bir sistem topladım ne düşünüyorsunuz, marka takındım var biraz yorumlara vs. baktım bu parçalar iyi gibi, uyum sorunu olurmu performans olarak sıkıntı çıkarır mı ?

İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 6000-6300
Soğutucu Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Anakart Asus PRIME A620M-K veya Asus Prıme B650M-K
Ekran Kartı Palit GeForce RTX 5060 Ti INFINITY
Ram Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO
SSD KIOXIA EXCERIA PLUS G3 1TB M.2
KASA DeepCool CC560 V2 700W

Böyle bir sistem topladım ne düşünüyorsunuz, marka takındım var biraz yorumlara vs. baktım bu parçalar iyi gibi, uyum sorunu olurmu performans olarak sıkıntı çıkarır mı ?

https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/ soğutucu stoğu bitmiz yanına phantom spirit alırsın çiçek gibi olur ramleri 0 trl ile 5600mhz olanı seç veya 6000mhz cl36 da seçebilirsin 95tl ye.

38 e abdullahın hazır sistemi var onu özelleştir al daha iyi

Seçtiğim parçalarda ne gibi bir yanlışlık var ve önerilen kasadaki parçaların kalitesi konusunda pek emin olamadım, hep o kasayı öneriyorlar.
seçtiginiz parçalarda bir sorun yok aynı ürünlerin benzerleri ile 38 e alıyorsunuz cebinizde kalıyor 5k az para degil

seçtiginiz parçalarda bir sorun yok aynı ürünlerin benzerleri ile 38 e alıyorsunuz cebinizde kalıyor 5k az para degil
Önerdiğiniz kasadaki Palit hariç diğer markaları bilmiyorum güvenilirliği ve performansı iyi midir? Zamanla sıkıntı çıkarmaz değilmi?

Önerdiğiniz kasadaki Palit hariç diğer markaları bilmiyorum güvenilirliği ve performansı iyi midir? Zamanla sıkıntı çıkarmaz değilmi?
hepsi iyi ürünler marka sadece anakart biraz düşük kalite marka tek o belki sorun olur ileride işlemci degiştiricegin sıra o zaman en güncel anakarta geçip elinizdeki anakart ve işlemciyi satar yeni anaakrt ve işlemci alırsınız geçer gider ama şuanlık iyi fiyat gene kendiniz bilirsiniz 5k 5k dır

Verdiğiniz bilgiler ve önerileriniz için teşekkür ederim, karne indirimlerini bekleyeceğim duruma göre alacağım, iyi günler.

Geri