Öneri 5060 ti almak mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
107
Bütçe
25000
Alacağım model 16 gblık palit veya Gainward. 7500f ile 2k da similasyon rekabetçi hikayeli oyunlar için kullanıcam. Yaklaşık 4 sene kadar kullanıcam bu yüzden emin olmak istedim sizce değer mi? Farklı bir karta yönelmeli miyim?

5070 alma şansın varsa ona yöne 2k için daha iyi yatırım.

Alacağım model 16 gblık palit veya Gainward. 7500f ile 2k da similasyon rekabetçi hikayeli oyunlar için kullanıcam. Yaklaşık 4 sene kadar kullanıcam bu yüzden emin olmak istedim sizce değer mi? Farklı bir karta yönelmeli miyim?
Msi marka vatanda 20k civarıydı hala öylemi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmayacak kart yoktur fiyatı etmeyen kart vardır. Bil bakalım 5060Ti nerede duruyor. İndirimle 9060XT modeller 16K bulunurken 5060Ti para verilmez. İndirimle 9070xt ya da 5070 alınabilir.

9060xt 16gb varken pek önermem fiyatı fazla alabiliyorsan 5070 al.

2K oynayacaksan 9070 veya 5070 al 5060Tİ 2K kartı değil.

AMD'ye bulaşmayın. Temizinden 16 GB olanı alın.

En f/p olanı.
Ya ben anlamıyorum şu yeni hesap açıp "AMD ALMA ÇOK SIKINTILI" diyenleri 9000 serisi çokta güzel oldu arada bu kadar fiyat avantajı varken aynı performansı ucuza alabilecekken neden AMD kart alınmasın ki ?

2K oynayacaksan 9070 veya 5070 al 5060Tİ 2K kartı değil.

Ya ben anlamıyorum şu yeni hesap açıp "AMD ALMA ÇOK SIKINTILI" diyenleri 9000 serisi çokta güzel oldu arada bu kadar fiyat avantajı varken aynı performansı ucuza alabilecekken neden AMD kart alınmasın ki ?
Benim hesabım 2 yıllık https://forum.donanimarsivi.com/konu/call-of-duty-warzone-kaldirildi-mi.836048/

2 yıl önce açtığım konu.

Ben RX 580, 6700, 6700 XT kartlarını Kullandım. İlki wattmandan oyun oynatmıyordu. Son ikisi de micro stutteringten oyun oynatmıyordu.

Sırf ucuz fiyata kas gücü + VRAM veriyor diye hep AMD'ye yöneldim. Hep pişman oldum. AMD defteri kapandı benim için.

Benim hesabım 2 yıllık https://forum.donanimarsivi.com/konu/call-of-duty-warzone-kaldirildi-mi.836048/

2 yıl önce açtığım konu.

Ben RX 580, 6700, 6700 XT kartlarını Kullandım. İlki wattmandan oyun oynatmıyordu. Son ikisi de micro stutteringten oyun oynatmıyordu.

Sırf ucuz fiyata kas gücü + VRAM veriyor diye hep AMD'ye yöneldim. Hep pişman oldum. AMD defteri kapandı benim için.
Bende RX6500XT ve RX6700XT kullandım ne hikmetse bende hiç wattman vermedi ki RX6500XT tabiri caizse leş gibi bir kart, evet belki eski serileri önermeyebilirsiniz tecrübeleriniz yüzünden bunu anlarım fakat 9000 serisi diğer serilerden farklı bunun en büyük kanıtıysa artık insanların 9070XT'mi yoksa 5070Tİ'mı gibi soruları çokça sormasıdır.

2 yıl önce açtığım konu.

psu ne ? rx6000 serisinde wattman yok kalitesiz psu kullanıyorsan yaşarsın amd kartlar yüksek güç tüketiyor ve 2 yıl önce demişsin 2 yılda neler değişti şu an öve öve bitiremediğin nvidianın driverleri daha beter.

2 yıl önce açtığım konu.

Bide forumda hiç aktif olmamışsınız isterseniz milattan önce konu açmış olun.

2 yıl önce açtığım konu.

Dostum model eleştirisi yapabilirsin ama AMD şöyle böyle demek yanlış. Modelle ilgili fikrin varsa paylaş dinleyelim. Bu şekilde marka aleytarlığı yapmak doğru değil. Ayrıca RDNA 2 modellerde WattMan yoktu. Gerçi ne istiyorum biliyor musun?! Nvidia AI pazar payını büyütsün ve masaüstü gpu üretimini bıraksın. O zaman AMD kapısında mı yatıyorsun intel mi kullanıyorsun bilmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,419
Üyeler
183,114
Son üye
moyikan
Geri