jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,387
raporla geç uğraşmaya değmez bunun gibi lambert vardı oda banlandı gitti. @TechGuyUcuza kas gücü VRAM bulan fakir Türko
Alıntıyı görüntüle
raporla geç uğraşmaya değmez bunun gibi lambert vardı oda banlandı gitti. @TechGuyUcuza kas gücü VRAM bulan fakir Türko
Alıntıyı görüntüle
Afmf fsr fg sadece FPS sayacında FPS değişikliği yapıyor RT performansını 9000 serisinde anca toparladılar. Şuan AMD'nin satış yapmasının tek sebebi ucuza satmasıdır Nvidia muadili kartlarla aynı fiyatta satsın bak bakalım Pazar payı nasıl çakılıyorkral 2018 senesinde kalmış kas gücü diyorfsr4 ten redstone den afmf den yeni çıkan 9000 serisi RT performansından haberi yok tamam sen alma sen git 5070 al 5070 ti al karışmıyoruz ama gelip yanlış bilgi verme.
bak senin kafan öyle bir çalışmıyor ki nvidia fiyatı geri çektiğinde amd nin çekmeyeceğini sanıyorsun amd nin amacı oyunlar için gpu üretmek bu yüzden daha ucuz ve kas gücüne daha çok çalışıyor. Bak kavga istemiyorum konuyu da kirletmeyelim sen önerini yap 5060 ti diyebilirsin ama bilgin olmadığın şeylere karışma sen kötü bir deneyim yaşamış olabilirsin bunu genellemeye alıp bir şirkete bok atamazsın yemin ederim kronik sorununuz nvidia sana hisse mi veriyor niye böyle savunuyorsunuz anlamıyorum.Afmf fsr fg sadece FPS sayacında FPS değişikliği yapıyor RT performansını 9000 serisinde anca toparladılar. Şuan AMD'nin satış yapmasının tek sebebi ucuza satmasıdır Nvidia muadili kartlarla aynı fiyatta satsın bak bakalım Pazar payı nasıl çakılıyor
+ 5060 ti ilk çıktığında fiyatı çok iyiydi 9060xt yerine 5060 ti önerirdim ama fiyatı uçtu gitti bende önermeyi bıraktım bu kadar basit ucuz ve f/p neyse onu öneriyoruz şu an bu fiyatta hazır sistem harici veya indirim harici 9060xt varken OYUN OYNAMAK için almak bana mantıklı gelmiyor.bak senin kafan öyle bir çalışmıyor ki nvidia fiyatı geri çektiğinde amd nin çekmeyeceğini sanıyorsun amd nin amacı oyunlar için gpu üretmek bu yüzden daha ucuz ve kas gücüne daha çok çalışıyor. Bak kavga istemiyorum konuyu da kirletmeyelim sen önerini yap 5060 ti diyebilirsin ama bilgin olmadığın şeylere karışma sen kötü bir deneyim yaşamış olabilirsin bunu genellemeye alıp bir şirkete bok atamazsın yemin ederim kronik sorununuz nvidia sana hisse mi veriyor niye böyle savunuyorsunuz anlamıyorum.
Oyunlar için üretiyor diyorsun ancak oyunlarda daha shader doğru düzgün yükleyemiyor. Nadir de olsa kimisi pro sürücüsüne geçip bu sorundan kurtuluyor kimisi de kartı elinden çıkarıp nvidia kart alıyor. Yukarıda ki arkadaş kalitesiz bileşenlerden dolayı bu sorunların yaşandığını söyledi 6700 XT kullandığımda pro sürücüsü yükledim ise yaramadı parça değişimi yaptım ise yaramadı. Sonra bari cs oynayayım diye arkadaşa linux yüklettim CS2 hiç takılma olmadan akıcı bir şekilde oynatıyordu tekrar Windows yüklendiğim de yine takılma ben Nvidia karta geçtim takılmalar %90 azaldı. Nvidia VRAM cimrisi ve fahiş fiyata satıyor bunu kabul ediyorum ancak insana saç baş yoldurmuyor.bak senin kafan öyle bir çalışmıyor ki nvidia fiyatı geri çektiğinde amd nin çekmeyeceğini sanıyorsun amd nin amacı oyunlar için gpu üretmek bu yüzden daha ucuz ve kas gücüne daha çok çalışıyor.
bu güne kadar öyleydi fakat şu an nvidia kartların driverleri çok kötü(en son problemler devam ediyordu) AMD daha stabil durumda dediğin sorun işletim sistemi değiştirince çözülüyorsa windows kaynaklı olabilir windows seviyor driverleri çakıştırmaya belki ddu ile temiz kurulum yapsaydınız düzelirdi ve windows otomatik driver yüklüyor o da çakışmaya neden olmuş olabilir.Oyunlar için üretiyor diyorsun ancak oyunlarda daha shader doğru düzgün yükleyemiyor. Nadir de olsa kimisi pro sürücüsüne geçip bu sorundan kurtuluyor kimisi de kartı elinden çıkarıp nvidia kart alıyor. Yukarıda ki arkadaş kalitesiz bileşenlerden dolayı bu sorunların yaşandığını söyledi 6700 XT kullandığımda pro sürücüsü yükledim ise yaramadı parça değişimi yaptım ise yaramadı. Sonra bari cs oynayayım diye arkadaşa linux yüklettim CS2 hiç takılma olmadan akıcı bir şekilde oynatıyordu tekrar Windows yüklendiğim de yine takılma ben Nvidia karta geçtim takılmalar %90 azaldı. Nvidia VRAM cimrisi ve fahiş fiyata satıyor bunu kabul ediyorum ancak insana saç baş yoldurmuyor.
Evet teknoloji hakkında en ufak bir fikrin ve bilgin olmadığı için sürekli o alınır mı gibi konular açmışsın burdaki insanlara en ufak yardımın dokunmamış sen direk konsola geç boşver insanlara tavsiye verme işini.Nvidia muhteşem demedim ancak AMD'nin Nvidia gibi olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Ben wattman hatasını 580 stuttering sorununu da 6000 serisi kartlarda yaşadım.
İlk konu açtığım günden 1 sonraya kadar hep konu açmışım ve 1 yıl ara verdim hepsi bu ne anlatmaya çalışıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nvidia ekran kartı pazarından çekilirse direk konsola geçerim.
Yanlış bilgilerin size ulaşmasını önlüyoruz hocam.Sadece kart alınır mı diye sordum konu bi gecede nasıl bu hale geldi
AMD kartlarda yaşadığım sorunları anlatıp uzak durmanız gerektiğini söyledim arkadaş AMD'yi vatan savunması gibi savundu olay bu.Sadece kart alınır mı diye sordum konu bi gecede nasıl bu hale geldi
AMD kartların sürekli sorun çıkardığını. İnsanı sürekli mağdur ettiğini ancak sen ucuza kas gücü+VRAM sağladığı için savundukça savunuyorsun. Bu arada teknoloji hakkında 2-3 konu açmışım sadece diğerleri oyunlar ve siyaset tarzı konular. Ucuz olduğu için AMD savunmaya devam et.Evet teknoloji hakkında en ufak bir fikrin ve bilgin olmadığı için sürekli o alınır mı gibi konular açmışsın burdaki insanlara en ufak yardımın dokunmamış sen direk konsola geç boşver insanlara tavsiye verme işini.
Son kez anlatıyorum benim Nvdia yada AMD savunduğum yok ben son kullanıcıyım bana hangi ürün daha fazla fayda sağlarsa ben onu alırım ve yukarıdada arkadaş açıkladı zaten wattman probleminin ekran kartından değil diğer kalitesiz bileşenlerden kaynaklandığını iyi forumlar diyecemde siz foruma girmeseniz daha iyi olur.AMD kartlarda yaşadığım sorunları anlatıp uzak durmanız gerektiğini söyledim arkadaş AMD'yi vatan savunması gibi savundu olay bu.
Uzun lafın kısası illa AMD alacağım diyorsanız Amazon tarzı sitelerden alin sorun çıktı mı iade edersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD kartların sürekli sorun çıkardığını. İnsanı sürekli mağdur ettiğini ancak sen ucuza kas gücü+VRAM sağladığı için savundukça savunuyorsun. Bu arada teknoloji hakkında 2-3 konu açmışım sadece diğerleri oyunlar ve siyaset tarzı konular. Ucuz olduğu için AMD savunmaya devam et.
kusura bakma bazı arkadaşlar laf dinlemiyor içine sineni al.Sadece kart alınır mı diye sordum konu bi gecede nasıl bu hale geldi
Kimse senden iyilik dilemeni beklemiyor zaten brom. Sabahtan beri AMD ile yaşadığım sorunları anlattım. Yok karttan değilde ondan bundan yaşandı diye sabahtan beri AMD vatan savunması yapıyorsun aslında umurumda olmazdı kim neyi alırsa alsın. Ancak tr'deki insanların kısıtlı bütçesi var başları ağrımaması için Nvidia almalarını söylüyorum.Son kez anlatıyorum benim Nvdia yada AMD savunduğum yok ben son kullanıcıyım bana hangi ürün daha fazla fayda sağlarsa ben onu alırım ve yukarıdada arkadaş açıkladı zaten wattman probleminin ekran kartından değil diğer kalitesiz bileşenlerden kaynaklandığını iyi forumlar diyecemde siz foruma girmeseniz daha iyi olur.