5060 ti ekran kartı için en iyi işlemci

Noirr_

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, 5060 ti ekran kartı alacağım sanırım ama işlemciye hala karar veremedim. Darboğaz yapmayacak, uygun fiyatlı bir işlemci önerebilir misiniz?

7500f

Arkadaşlar merhaba, 5060 ti ekran kartı alacağım sanırım ama işlemciye hala karar veremedim. Darboğaz yapmayacak, uygun fiyatlı bir işlemci önerebilir misiniz?
İntele 1700 sokete girmeyin derim ölü soket sonradan güncelleyemezsiniz ryzen 7500f 7600 işlemciler idealdir sorun yaratmaz

sıfırdan sistem mi topluyorsun
elinde diğer parçalar özellikle anakart var mı
yoksa
fiyat performansta ryzen 5 7500f fiyat performans olarak ideal işlemci

Başka bir forumda 7500f kullanan bir arkadaş oyunda performansının düşük olduğunu söylemişti ama yinede bakacağım. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfırdan sistem mi topluyorsun
elinde diğer parçalar özellikle anakart var mı
yoksa
fiyat performansta ryzen 5 7500f fiyat performans olarak ideal işlemci
Anakart b650. Evet sıfırdan topluyorum.

Başka bir forumda 7500f kullanan bir arkadaş oyunda performansının düşük olduğunu söylemişti ama yinede bakacağım. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart b650. Evet sıfırdan topluyorum.
b650 hangi modeli seçtiniz

7500f

2K mı oynicaksın ?

güzel anakart
ekran kartını 8 gb seçmiyorsunuzdur umarım
bir de ürünleri topladıktan sonra hazır sistem ile de fiyat karşılaştırması yapın derim
yok yok 16 gb. dış görüntüde benim için önemli biraz o yüzden hazır sistemlere yanaşmadım kendim toplamak mantıklı geldi.

Geri