5060Ti 16Gb Adobe Premiere

@DA-Tech @TyShame yorumlarınız için teşekkür ederim.
Adobe için yabancı videoları da izledim nvida kartlar her zaman daha iyi çalışmış o yüzden amd tercih etmedim.
Bütçem açıkçası 25 civarı o yüzden en doğru kart olarak kendi az bilgimle 5060 ti 16gb diye düşündüm.
Tabi bu bütçe bandında başka tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim.
Asusun çift fanlı olanının ısı değerlerini internetten araştır en alttaki pahalı olanda bütçene ağır gelir (değer anlamında herkes o fiyata 9060xt önerecek) ama almak istersen diye ekledim

Asusun çift fanlı olanının ısı değerlerini internetten araştır en alttaki pahalı olanda bütçene ağır gelir (değer anlamında herkes o fiyata 9060xt önerecek) ama almak istersen diye ekledim
İnno3d de iyi duruyor hocam onu da değerlendirebilir hatta abdullah hocam da incelemiş galiba kanalda

Performans güzel

İnno3d de iyi duruyor hocam onu da değerlendirebilir hatta abdullah hocam da incelemiş galiba kanalda

Performans güzel
3 fanlı olsun bizim olsun diye almadım onu yoksa alınabilir kusuru yok

3 fanlı olsun bizim olsun diye almadım onu yoksa alınabilir kusuru yok
Fan sayısına bakarak alırsa hata yapar ama 😂 2 fanlı model olup 3 fanlıları ezen de var asusla çok ısı farkı görmedim ben

Eyvallah arkadaslar ilk görselde attıgım 3ünden birini alcam artık tercihim palit olcak gibi gibi

Geri