5070 Ekran Kartı Alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar dün 5070 almaya karar vermiştim ama hangi markayı alsam diye düşünüyordum. Çünkü artık 2K'da daha rahat oyun oynamak istiyorum. Bugün de 6000 serisi sızıntılarını görünce kararsız kaldım. Sizce beklemeli miyim yoksa şimdi al geç mi dersiniz al derseniz hangi modelini önerirsiniz. Şuan kullandığım model de Gaming z 3060 ti ona göre de bir yorum yaparsanız sevinirim ve kullandığım işlemci 11700f PSU da FPS 700 +80W bronz. PSU dan da şöyle emin olamadım acaba güç kaynağı yeter mi yeni ekran kartı alırsam?

6000 çok daha sonra gelicekl gibi hocam .en ucuz modeli alabilirsiniz görüntü takıntınız yoksa

6000 serisini satacaklaru fiyattan alacak kimse yok şu an Nvidia 6000 serisiyle çok uğraşmıyordur

Arkadaşlar dün 5070 almaya karar vermiştim ama hangi markayı alsam diye düşünüyordum. Çünkü artık 2K'da daha rahat oyun oynamak istiyorum. Bugün de 6000 serisi sızıntılarını görünce kararsız kaldım. Sizce beklemeli miyim yoksa şimdi al geç mi dersiniz al derseniz hangi modelini önerirsiniz. Şuan kullandığım model de Gaming z 3060 ti ona göre de bir yorum yaparsanız sevinirim ve kullandığım işlemci 11700f PSU da FPS 700 +80W bronz. PSU dan da şöyle emin olamadım acaba güç kaynağı yeter mi yeni ekran kartı alırsam?
650w fsp C tier bir psu kullanıyorum 5070 ile birlikte 1 sene oldu şükür bir sorun olmadı.Ama 850w gold bir psu aldım bu ay değiştireceğim.

RTX 5060 Ti 16GB'a ya da bütçe artarsa 5070 Ti önerebilirim. RTX 5070 biraz fazla overrated bir kart.

O kadar bütçe ayıramıyorum maalesef bende önce 5060 Ti düşünmüştüm sonra biraz daha verim 5070 alim dedim ama 6000 serisini görünce de beklesem mi diye kararsız kaldım.

Giriş seviyesi bir model alabilirsin bütçene bağlı ama 9070xt de olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar bütçe ayıramıyorum maalesef bende önce 5060 Ti düşünmüştüm sonra biraz daha verim 5070 alim dedim ama 6000 serisini görünce de beklesem mi diye kararsız kaldım.
6000 serisi özellikle tr ye 2028 ortalarından önce girmez bence beklemeye değmez

Gaming Z düşünüyorum ama o kadar para vermek yerine 35 bine başka model mi alsam diyorum PNY gibi.

Geri