- Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk çıktığında birçok kisi 45 bine almışHocam ama birçok kişi 5080 i lansman fiyatı ın altında denk getirdiğini söylüyor bundada olmazmı?
İlk çıktığında birçok kisi 45 bine almışHocam ama birçok kişi 5080 i lansman fiyatı ın altında denk getirdiğini söylüyor bundada olmazmı?
Hocam bende ilk defa nvidia kullanacağım tam bilmiyorumApple 13'ün apple 14'le aynı olması gibi bu hocam nvidia fanboyluğu başa bela oldu
Sende öyle diyorsun demekAmd ekran kartını al geç knk
5080 bile saniyeler icinde bitti 70 serisi icin bekleyen cok fazla dusuk butceli kisi olcaktir. site buyuk ihtimalle cokucek sansli olan girebilcek siteye. o alicak bot falan da kurtarmiyor bu tur olaylardaİlk çıktığında birçok kisi 45 bine almış
RX 7900XT değil ama RX 9070 Alırdım Şahsen Çünkü FSR 4 sadece ona gelecek ve FSR 4'te O bulanıklaşma vs. Kalmamış Mis gibi çözmüşler Ekran mükemmel gözüküyor Tabi daha çıkmadı ama 5070'ten pahalıya çıkarırsa satamayacaklarını bildikleri için muhtemelen 5070'den daha ucuza çıkaracaklar bence beklenip sonra testlerini görüp RX 9070 AlınabilirAmd'de fsr var afmf 2 var hocam bunlarıda unutmayalım iyi bir fps artışı yaratıyor.
RX 7900XT Nitro ekran kartının tadına bakayım 20GB sonuçta baba yiğit kendisi, RX 9070 da alırız hocam sıkıntı yokRX 7900XT değil ama RX 9070 Alırdım Şahsen Çünkü FSR 4 sadece ona gelecek ve FSR 4'te O bulanıklaşma vs. Kalmamış Mis gibi çözmüşler Ekran mükemmel gözüküyor Tabi daha çıkmadı ama 5070'ten pahalıya çıkarırsa satamayacaklarını bildikleri için muhtemelen 5070'den daha ucuza çıkaracaklar bence beklenip sonra testlerini görüp RX 9070 Alınabilir
Tabi iki teknoloji konusunda Nvidia daha iyi ama malum pahalı parası olan kesinlikle Nvidia alıp geçmeli orası ayrı ama türkiye için RX 9070 uygun bütçe dostu olacaktır bence
7900xt gerçekten öyle yaRX 7900XT Nitro ekran kartının tadına bakayım 20GB sonuçta baba yiğit kendisi, RX 9070 da alırız hocam sıkıntı yok
Hocam benim ram 16 sadece o neymiş ya öyleRX 7900XT Nitro ekran kartının tadına bakayım 20GB sonuçta baba yiğit kendisi, RX 9070 da alırız hocam sıkıntı yok
30 k sadece ekran kartı için değil mi?5070 ilk çıktığında lansman fiyatı sayesinde birkaç dakika bile olsa ucuz olucak . Ancak sonrasında gerçekten yüksek bir artışa geçicek . Benim şuan bir sistemim var. Ben bu sisteme direkt 5070 alabilirim ancak sistemin kendisi geri olduğundan pc darboğaz yapıcak. Onun yerine yaza kadar beklesem ve sistemimi satıp 5070 sistemi alsam? 5070 sistem toplamak ne kadara mâl olur( yaz için) şuan elimde olan sistemi aşağıya bırakıyorum. Ayrıca şuan 30k bütçem var.
Rx6650xt
Asus h610 a d4 anakart
İntel i5 12400f işlemci
16gb ram
480 gb depolama. Sizce bu sistemi kaça satarım ? Sizce 5070 sistemi beklemelimiyim yoksa direkt lansman fiyatından 5070 mi almalıyım?
ama satıcılar nasıl bir fiyatlandırma yapar bilememnormal sartlarda lansman fiyattan sonra 31k civarı olması gerek
Evet30 k sadece ekran kartı için değil mi?
AMD hep böyle cömert davranmıştır hocam üzmez hiç bir zaman 2K'da oynarsın 4K'da oynarsın kafan rahat rahat.Hocam benim ram 16 sadece o neymiş ya öyle