Öneri 5070 ti model tierlist?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,290
elinde 5070ti modellerine ait performans sıcaklık içerikli tablo pdf bulunan var mı? muhtemelen 5070ti alacağım ama hem tasarım hem soğutma önemli @dızciii @Henry Avery zotacın sff olmayan versiyonu falan nasıldır beğeniyorum tasarımını şuan stokda yok ama gelirse alırım? üst bütçede aorus falan da olabilir

Son düzenleme:
Al ben sana yapayım;

A+ Tier: ROG, Vanguard, Aorus, HOF

A Tier: Vulcan, GameRock, Apocalypse OC

B+ Tier: TUF, Ex-Gamer, I-Chill x3, Gaming OC, Gaming Trio, Aero OC, AMP Extreme, Phantom, I-Game advanced

B Tier: Battle axe, Gaming Pro, Triple Fan Plus, Ultra W

C Tier: Prime, 1-Click OC, Eagle, Ventus x3, Solid, Phoenix,

D Tier: Solid Core, Inspire x3, Shadow x3, Triple Fan,

E Tier: Tüm SFF kartlar (çöp tier)

Biraz araştırmayla tier list i güncelledim. İnce detaya girip C+ ve D+ yapılabilir fakat ülkemizde satılmayan kartlar da olacağı için boşuna uzatmak istemedim.

Bu arada Zotac ın Apocalypse OC diye asya pazarına özel devasa bir modeli varmış normal şartlarda A+ olabilecek kadar üst seviye bir model ama A koydum.

Son düzenleme:
Al ben sana yapayım;

A tier: ROG, Suprim, Vanguard, Aorus, HOF

B Tier: TUF, Phantom, Ex-Gamer, Gaming OC, Gaming Trio, Aero OC, GameRock, AMP Extreme, Vulcan

C Tier: Prime, Battle axe, 1-Click OC, Eagle, I-Chill x3, Ventus x3, Gaming pro, Triple Fan Plus, Solid, Phoenix, Ultra W, I-Game advanced

stoğa gelirse
bunu almayı düşünüyorum gelmezse üst segmentte aorus falan veya en düşük battle ax alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al ben sana yapayım;

B Tier: TUF, Phantom, Ex-Gamer, Gaming OC, Gaming Trio, Aero OC, GameRock, AMP Extreme, Vulcan

C Tier: Prime, Battle axe, 1-Click OC, Eagle, I-Chill x3, Ventus x3, Gaming pro, Triple Fan Plus, Solid, Phoenix, Ultra W, I-Game advanced

amazonda peşin fiyatına 9 taksit var maximum kartta bu çok mantıklı geldi gözüme @dızciii

stoğa gelirse
bunu almayı düşünüyorum gelmezse üst segmentte aorus falan veya en düşük battle ax alırım.

amazonda peşin fiyatına 9 taksit var maximum kartta bu çok mantıklı geldi gözüme @dızciii
Bu paraya biraz indirimleri takip edip 5080 alınıyor dostum. Maalesef SFF kartların ve 1-2 modelin dışında 5070 Ti kartlar haddiden fazla pahalı.

Bu paraya biraz indirimleri takip edip 5080 alınıyor dostum. Maalesef SFF kartların ve 1-2 modelin dışında 5070 Ti kartlar haddiden fazla pahalı.
taksit olmadıktan sonra 5080 da alamam hocam bu bütçelerde peşin fiyatına 9 taksit yakalamam lazım

elinde 5070ti modellerine ait performans sıcaklık içerikli tablo pdf bulunan var mı? muhtemelen 5070ti alacağım ama hem tasarım hem soğutma önemli @dızciii @Henry Avery zotacın sff olmayan versiyonu falan nasıldır beğeniyorum tasarımını şuan stokda yok ama gelirse alırım? üst bütçede aorus falan da olabilir
rtx 50 tierlist yaz ytye maskeli bi adamın videosu var yabancı. Çoğu kartı anlatıyor tierlist yaparak kaliteli video.

stoğa gelirse

Zotac asla alma 5070ti da. Ama bu attığın gigabyte aşırı iyi 9 taksitye varsa kaçırma

Asus prime ve üstü
Gigabyte aero ve üstü
Msi gaming trio ve üstü
Colorfull un bütün modelleri
Palit gamingpro ve üstü (gamingpro-s var ona dikkat et sonunda s taksı olmayacak)
En uygun seçenekse pny
Bunlar 5070ti da alınabilir soğutması tatmin edecek kartlar. Diğer modelleri önermem kendime de almadım asus tuf denk geldi tercih ettim

Son düzenleme:
Zotac asla alma 5070ti da. Ama bu attığın gigabyte aşırı iyi 9 taksitye varsa kaçırma

Asus prime ve üstü
Gigabyte aero ve üstü
Msi gaming trio ve üstü
Colorfull un bütün modelleri
Palit gamingpro ve üstü (gamingpro-s var ona dikkat et sonunda s taksı olmayacak)
En uygun seçenekse pny
Bunlar 5070ti da alınabilir soğutması tatmin edecek kartlar. Diğer modelleri önermem kendime de almadım asus tuf denk geldi tercih ettim
bu gidişle ya colorful ya gigabyte gaming oc serisi

Biri 53k biri 63k hocam
10k farka değmez 53k ya battle ax şuan çok iyi bi seçenek. en yakın soğutması iyi seçenek asus prime o da 57-58k civarındaç eğer taksit imkanı varsa battle ax de kaçırma

Al ben sana yapayım;

Battle ax B'ye kesinlikle girmeli tabi üstleri oynayamaz ama orta / son kısımlarda bulunmalı.Soğutması TUF'a çok yakın ama malzeme kalitesinden bir tık kaybediyor ondan orta/son arası ideal.

SFF kartlarda inno yada zotac ortalamasya kıyasla iyi o kadar vasat değiller.Gainward ve Palit'in S ibareli modellerinden uzak dur.
Ventus,shadow ve windforcelardan uzak dur.Fiyatına göre en iyisi battle ax veya tekrar gelirse galaxın ex gamer modeli.MSI'in Gaming trio altındaki modeller parasını haketmiyor.Gigabyte gaming ocye kadarki bütün modeller kadar çöp.

Colorful Advanced yada Vulcan tekrar gelirse yapış derim.Vulcan ROG Astrali tokatlayan bi kart bide mıknatıslı lcd ekranla geliyor baya iyi model ama şuanlık yok piyasada.

Aslında manli de gelse ülkeye bi farklılık olur fena değil kartları.

Son düzenleme:
Battle ax B'ye kesinlikle girmeli tabi üstleri oynayamaz ama orta / son kısımlarda bulunmalı.Soğutması TUF'a çok yakın ama malzeme kalitesinden bir tık kaybediyor ondan orta/son arası ideal.

SFF kartlarda inno yada zotac ortalamasya kıyasla iyi o kadar vasat değiller.Gainward ve Palit'in S ibareli modellerinden uzak dur.
Ventus,shadow ve windforcelardan uzak dur.Fiyatına göre en iyisi battle ax veya tekrar gelirse galaxın ex gamer modeli.MSI'in Gaming trio altındaki modeller parasını haketmiyor.Gigabyte gaming ocye kadarki bütün modeller kadar çöp.

Colorful Advanced yada Vulcan tekrar gelirse yapış derim.Vulcan ROG Astrali tokatlayan bi kart bide mıknatıslı lcd ekranla geliyor baya iyi model ama şuanlık yok piyasada.

Aslında manli de gelse ülkeye bi farklılık olur fena değil kartları.
Ventusun fiyatı şuan iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,128
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri