elinde 5070ti modellerine ait performans sıcaklık içerikli tablo pdf bulunan var mı? muhtemelen 5070ti alacağım ama hem tasarım hem soğutma önemli @dızciii@Henry Avery zotacın sff olmayan versiyonu falan nasıldır beğeniyorum tasarımını şuan stokda yok ama gelirse alırım? üst bütçede aorus falan da olabilir
10k farka değmez 53k ya battle ax şuan çok iyi bi seçenek. en yakın soğutması iyi seçenek asus prime o da 57-58k civarındaç eğer taksit imkanı varsa battle ax de kaçırma
Valla ne yapacağımı şaşırdım hocam ya, peşin fiyatına 9 taksite 5080 da var amazonda. Ama diyorum oğlum manyakmısın napacaksın okadar para bayılıp. Elindeki 4060 ti sat git orta seviye 5070 çek keyfine bak diyor zaten 1080p kullanıyorsun en max 2k geçeceksin diyorum buda mantıklı geliyor. Zaten 6000 serisi çıktığında direkt 6080 falan çekerim. Birde şöyle bir şey var eğer 5070ti veya 5080 alacaksam yaz sonuna beklemem lazım. 5070 i hemen şuan sipariş edebilirim istediğim modelini. Kafam çok karışık çok
Battle ax B'ye kesinlikle girmeli tabi üstleri oynayamaz ama orta / son kısımlarda bulunmalı.Soğutması TUF'a çok yakın ama malzeme kalitesinden bir tık kaybediyor ondan orta/son arası ideal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SFF kartlarda inno yada zotac ortalamasya kıyasla iyi o kadar vasat değiller.Gainward ve Palit'in S ibareli modellerinden uzak dur.
Ventus,shadow ve windforcelardan uzak dur.Fiyatına göre en iyisi battle ax veya tekrar gelirse galaxın ex gamer modeli.MSI'in Gaming trio altındaki modeller parasını haketmiyor.Gigabyte gaming ocye kadarki bütün modeller kadar çöp.
Colorful Advanced yada Vulcan tekrar gelirse yapış derim.Vulcan ROG Astrali tokatlayan bi kart bide mıknatıslı lcd ekranla geliyor baya iyi model ama şuanlık yok piyasada. Yazın zam yer diye korkuyorum birazda
Aslında manli de gelse ülkeye bi farklılık olur fena değil kartları.
Valla ne yapacağımı şaşırdım hocam ya, peşin fiyatına 9 taksite 5080 da var amazonda. Ama diyorum oğlum manyakmısın napacaksın okadar para bayılıp. Elindeki 4060 ti sat git orta seviye 5070 çek keyfine bak diyor zaten 1080p kullanıyorsun en max 2k geçeceksin diyorum buda mantıklı geliyor. Zaten 6000 serisi çıktığında direkt 6080 falan çekerim. Birde şöyle bir şey var eğer 5070ti veya 5080 alacaksam yaz sonuna beklemem lazım. 5070 i hemen şuan sipariş edebilirim istediğim modelini. Kafam çok karışık çok
elinde 5070ti modellerine ait performans sıcaklık içerikli tablo pdf bulunan var mı? muhtemelen 5070ti alacağım ama hem tasarım hem soğutma önemli @dızciii@Henry Avery zotacın sff olmayan versiyonu falan nasıldır beğeniyorum tasarımını şuan stokda yok ama gelirse alırım? üst bütçede aorus falan da olabilir
yani üst düzey bi 5070ti için şuan normal gibi. ama kararsızlıkta haklısın. 53k ya iyi bi 5070ti var. 10k ekliyosun baba bi 5070ti var. 10k daha ekliyosun baba bi 5080 var sjfkhvjlsdfhng. bence 6000 serisinde ne olursa olsun 6080 e geçerim diyosan git 5070 al güzel bi tane iyi fırsat varsa. hatta 5070 den 6070ti a bile geçmeye değer.