Yardım 5070 ti vanguard için 850 W Psu önerisi

atakaya01

80+
Reaksiyon skoru
117
850W psu ya ihtiyacım var. Mevcut PSU yu ekran kartı dönüştürücüsü ile kullandığım için içim rahat değil. Sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum ve PSU 750W. Bunun yüzünden kasanın camını kapatamıyorum. Aklımda olan 3 psu yu atacağım size. Aşağı yukarı bütçem attıklarım kadar. Ve en önemli kriter ekran kartı kablosunun esneme payı olması. Kalas gibi olursa kasayı yine kapatamam. Şimdiden teşekkür ederim.

850W psu ya ihtiyacım var. Mevcut PSU yu ekran kartı dönüştürücüsü ile kullandığım için içim rahat değil. Sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum ve PSU 750W. Bunun yüzünden kasanın camını kapatamıyorum. Aklımda olan 3 psu yu atacağım size. Aşağı yukarı bütçem attıklarım kadar. Ve en önemli kriter ekran kartı kablosunun esneme payı olması. Kalas gibi olursa kasayı yine kapatamam. Şimdiden teşekkür ederim.

yada bunu alıp geçebilirsin bende kullanıyorum aşırı memnunum https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gigabyte-p850gm-850-w-fiyati,1070604207.html

1200 watt halı bunlarla aynı fıyatta 1200 watt halı tercıh edılebılır
Önerileriniz için çok teşekkür ederim ama enermax kullanmam arkadaşlar.

Alınabilir aslında. Ama önemli olan 12 li ekran kartı kablosu. Eğer kalın ise işime yaramaz. Kasa kapanmaz yoksa
hocam o konuda bılgım yok aynı ekran kartı bendede var fakat o kadar top tıer ekran kartının yanında psuyuda guclu tutmanızı onerırım hem ılerıde ekran kartı degısıklıgı vsde olur enermax sevmeme sebebı nedır hocam

asusun geri ödeme kampanyası, msi'ın steam kupon kampanyası vardı. Ben olsam MPG>TUF>MAG sıralamasına göre alırdım. Öyle de yapacağım gibi duruyor.

asusun geri ödeme kampanyası, msi'ın steam kupon kampanyası vardı. Ben olsam MPG>TUF>MAG sıralamasına göre alırdım. Öyle de yapacağım gibi duruyor.
Mpg nin gpu kablosundaki örgü çok kaba. Taktıktan sonra dik durmaması lazım. Bükülmez o. Sıkıntı yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bunum kabloları harika. Kalın örgülü değil. Özellikle ekran kartına takacağım kablo. Kanlo konusunda sıkıntı yok. İç tasarımı ve elektrik donanım kalitesi nasıl. Çünkü fiyatı ve özellikleri güzel duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Enermax paylaştığınız bütün psu lardan daha kalitelidir ama siz bilirsiniz tabi
İç tasarımları ve bobin komp kaliteleride mi ?

Son düzenleme:
Geri