Ex gamer al48k ya 5070 ti gigabyte gaming oc mi alayım 42k ya galax ex gamer mi hangisi iyi olur?
En ucuz olanından devam edelim yeni nesil kartların tasarımları dahi benzer hale geldi kaldı ki soğutmalar arasında öyle uçuk kaçık farklar yok.48k ya 5070 ti gigabyte gaming oc mi alayım 42k ya galax ex gamer mi hangisi iyi olur?
Hocam dün 49k ya 5080 vardı onu alsaydınız keşke.Hocam ne yaptınız. Birebir aynı ikilemdeyim. Hatta konu açacaktım sizin konunuzu gördüm. Anladığım kadarıyla galax modeli biraz daha büyük bir ekran kartı. Ama eagle da daha şık göründü gözüme. Siz hangisine karar verdiniz.
Evet.Hadi ya. Gaming gecesinde mi
Sağlık olsun hocam. Esasında bütçe sınırım yok benim ama 5070 ti 2k oyunculuk için yeterli diye düşünüyorum. Başkaca bir şey de yapmayacağım kartı. Beyaz bir sistem diliyorum. Ekran Kartı kaldı bir tek. 5070ti almaya karar verdim ama modele karar veremedim. Eagle göze hoş geliyor daha kompakt galax daha kaslı gibi ama o kadar şık mı emin olamadım biraz göreceli tabi ki. Bir de fiyat farkı 5 k kadar. Eagle daha pahalı.Evet.