❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

70kya 5070ti bulabilecek misin kral bu dönemde kitabını seversen la inanıyonmu ben inanmıyom şshsende
Amerika ve almanyadaki kendi laptoplarını üreten (çinde yaptırıp üstüne marka basan) firmalarda 1500 dolar civarına bulunabiliyor. O yüzden düşeceğine inanıyorum fiyatların. Ama işlemci on numara.

Slayer R9T-5070Ti QHD+ 300Hz için​

Video koydum bir tane bakabilirsiniz isterseniz Cinebench testini sıcaklıkları ve ses sevıyesını ıcerıyor.
LİNK🔥🔥🔥

Ben de valorant açtım 82 derece civarında. Fazla değil mi sizce de? Soguması hızlı oluyor ama

Slayer R9T-5070Ti QHD+ 300Hz için​

Video koydum bir tane bakabilirsiniz isterseniz Cinebench testini sıcaklıkları ve ses sevıyesını ıcerıyor.
LİNK🔥🔥🔥
yorumlarınız nedir

hmm 250W adaptör yeter mi bilemedim.

Ben de valorant açtım 82 derece civarında. Fazla değil mi sizce de? Soguması hızlı oluyor ama

yorumlarınız nedir
Modlar arası geçiş yapıp denemeniz lazım birde 55w limit koyup deneyin performans ne kadar oluyor sıcaklık değerleri ne kadar düşüyor onu görmek lazım

gpu cok dusuk sıcaklıkta calısıyor ama ıslemcı gercekten yukseliyor. nasıl sınırlayacagız bunu
Modlar arası geçiş yapıp denemeniz lazım birde 55w limit koyup deneyin performans ne kadar oluyor sıcaklık değerleri ne kadar düşüyor onu görmek lazım

gpu cok dusuk sıcaklıkta calısıyor ama ıslemcı gercekten yukseliyor. nasıl sınırlayacagız bunu
Kendi uygulamasının içinde vardı klavyenin ışıklarını falan ayarladığın yerde bir yerde olması lazım limit koyduruyor sana şundan fazla Wat çekmesin falan diye öyle bir test yaparsanız daha doğru olur hem puanın ne kadar düştüğünü görürüz hem sıcaklık değerlerini anlarız ve fan sesi ne kadar düşüyor videoda gördüğüm kadarıyla oyun mod seçip test yapmak daha doğru gibi tabi birde turbo sessiz mod görmek lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi uygulamasının içinde vardı klavyenin ışıklarını falan ayarladığın yerde bir yerde olması lazım limit koyduruyor sana şundan fazla Wat çekmesin falan diye öyle bir test yaparsanız daha doğru olur hem puanın ne kadar düştüğünü görürüz hem sıcaklık değerlerini anlarız ve fan sesi ne kadar düşüyor videoda gördüğüm kadarıyla oyun mod seçip test yapmak daha doğru gibi tabi birde turbo sessiz mod görmek lazım
Oyun varsa oradan bir resim atabilir misiniz yada kısa bir video sıcaklığı kullanımı falan gösteren

IMG_6199.webp

Arkadaşlar sadece bir el deatmatch attım. Çabuk ısınıp çabuk soğuyor ama bu derece de böyle basit oyun için çok değil mi?

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sadece bir el deatmatch attım. Çabuk ısınıp çabuk soğuyor ama bu derece de böyle basit oyun için çok değil mi?
Aslında basit oyun dediğiniz işlemciye çok yük bindiren bir oyun burada kullanımı açmamışsınız onuda ekleyip atarsanız daha doğru olur şu an hem ekran kartını hem cpu ne kadar kullanıyor göremiyoruz ona göre bir yorum yapabiliriz. Çektiği w değerini göstermeyide açmanız lazım

CPU USEGE ve GPU USEGE olması lazım

Aslında basit oyun dediğiniz işlemciye çok yük bindiren bir oyun burada kullanımı açmamışsınız onuda ekleyip atarsanız daha doğru olur şu an hem ekran kartını hem cpu ne kadar kullanıyor göremiyoruz ona göre bir yorum yapabiliriz.

CPU USEGE ve GPU USEGE olması lazım
benımkı basit bi oyun ama ıslmcı cok sıcak

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    322.4 KB · Hit: 62
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,068
Üyeler