Yardım 5070ti yerine Ps5 ve 3070ti/4060 alınır mı?

hocam piyasada temiz 3080 çok rahat bulursunuz tavsiyem msi gaming x-z trio , suprim x ve asus rog , tuf kartlar almanız palit gamerock kartlarda güzeldir ama msi kartların soğutması baya iyi
Kesinlikle tepe model kart bakacağım. Mining çıkması rog 2060 ile 4k dying light 2 oynuyorum 65 derecede kalıyor.
Gigabyte eagle 2060 ım vardı o 80 dereceleri görüyordu. Söylediğiniz modellere ve ek olarak aorus elite gibi modellere bakacağım.

Yalnız 3000 serisi ciddi mining gördüğü için tereddüt içindeyim. Elindeki kart miningliymiş derseniz kartın hangi şartlarda kullanıldığını görerek ve bilerek arkadaşımdan aldım.

3. Kişilerden alacağım kartlar umarım vram arızası vs vermez. Dışarıdan anlamak da pek mümkün değil. İlk önce piyasaya bir bakayım ona göre tekrar konu açarım.
İlgilendiğiniz için teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
2k veya 4k da dlss ile 60fps verse yeter. 150 200 aramıyorum. 2060la bile akıcı oyun oynuyorum. Ama kart emanet olduğu için sahibine iade edeceğim. Yerine 5000 serisi kart koymak çok pahalı. Bu saydığımız kartların hepsi zaten 2060dan iyi. Ama 3070 3080 mi almak mantıklı 4060mı ona karar veremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasaya bakıyorum hangisini temiz bulursam ona yöneleceğim. Almadan önce tekrar konu açarım.
4060 ta kullandım zayıf bir kart.
giriş modelleri pek sevmiyorum bir daha eve sokacağımı düşünmüyorum tavsiye etmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle tepe model kart bakacağım. Mining çıkması rog 2060 ile 4k dying light 2 oynuyorum 65 derecede kalıyor.
Gigabyte eagle 2060 ım vardı o 80 dereceleri görüyordu. Söylediğiniz modellere ve ek olarak aorus elite gibi modellere bakacağım.

Yalnız 3000 serisi ciddi mining gördüğü için tereddüt içindeyim. Elindeki kart miningliymiş derseniz kartın hangi şartlarda kullanıldığını görerek ve bilerek arkadaşımdan aldım.

3. Kişilerden alacağım kartlar umarım vram arızası vs vermez. Dışarıdan anlamak da pek mümkün değil. İlk önce piyasaya bir bakayım ona göre tekrar konu açarım.
İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Furmark testi yaparken aynı anda arkaya gpuz den monitor acarsan kart nasil durumda az cok fikir sahibi olabilirsin dalgalanma olursa uzaklaş hemen oradan :) google da detayli bilgi bulabilirsin test için

9070zt al

3060 zaten ps5ten güçlü bence ps5 almana gerek yok çokta
1743574578661.png

Amd ekran kartlarına para vermem hocam. İşlemcileri süper 3 nesildir kullanıyorum ama ekran kartlarını kapıya koymam. Ayrıca 9070xt de iyi modeli 40k. O parayı verirsem 5070ti alırım.

Amd ekran kartlarına para vermem hocam. İşlemcileri süper 3 nesildir kullanıyorum ama ekran kartlarını kapıya koymam. Ayrıca 9070xt de iyi modeli 40k. O parayı verirsem 5070ti alırım.
30klara geri düşer muhtemelen fp ise her türlü marka alınır bana göre

Top modeller çok kaliteli oluyor. Hem ısı değerleri hem de sessizlik olarak çok iyiler.
30klara geri düşer muhtemelen fp ise her türlü marka alınır bana göre

Beyler 7500f li ddr5 sistemim var uzun zamandır ekran kartı arayışındaydım. 50.000 tl gibi fiyatları gördükten sonra 2060dan 3070ti 3080 gibi bir karta veya 4060a geçip
Ps5 alarak olayı kapatmak istiyorum.

Tv olarak kullandığım 43 inç 4k monitörüm var. 2060la bile 2k 50 fps 4k 30 40 fps oyun oynayabiliyorum.

Rekabetçi oynamıyorum pek de umurumda değil. Yüksek grafik düşük fps (kasmadan) oynamak istiyorum. 2060 dan iyi bir karta geçip ps alarak haftada bir günümü güzel geçirmek istiyorum. Sizlerden tavsiye bekliyorum.
1 Tane Xbox 9 nesil
1 tane Dualsense 5 al
Pc ye bağla bitti krdşm

9070xt al kalan parayı da istediğin gibi değerlendirirsin. 5070ti rakibi zaten. işlemci upgrade de yapabilirsin.

Mesele ortalama bir ekran kartının ps5 den güçlü olması değil. Fiyatlar anormal arttığı için 4080 süper 5070ti gibi kartlara 50k bayılmak istemiyorum.

Elimde ddr5 0 sistem var. Ekran kartı emanet 2060. 2. 10 12 civarı bir bütçeyle kart alsam, üzerine ps 5 alsam 35k ile kapatıyorum.

Gidip 5070ti kafadan 50k giriyor. Zaten haftada bir gün İznim var onu da yata yata oyun oynayarak geçirmek istiyorum.

Arkadaşlarla pes fifa falan atarız, dışarıda ps kafeye para vermek istemiyorum.
ikinci el orta segment bir kart al geç 15k 20k

şahsi düşüncemi söylemek gerekirse konsol tabii ki güzel ama elinde hazır bir oyun kütüphanesi var pcde ekstra ps için oyun almak ve konsol oyunlarının pcden pahalı olması da işin biraz can sıkıcı noktası tek güzel yanı aylık gelen 3 oyun mevzusu ben ikisinede sahibim ondan sana söylüyorum sırf ps5i satmama sebebim kız arkadaşımla oyun oynayabilmek yoksa satıp çoktan 4080 geçmiştim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,022
Üyeler
183,371
Son üye
Alppo
Geri