forzabagimlisi
80+ Bronze
argümanına güldüm neye dayanarak yazdın anlamıyorum 4k 60fps oynatan sistemin 3060lı sistemden zayıf olduğunu belirtmen garip
4k60fps minecraft mı oynatıyormuş? Çoğu 4k oyunu afmf ile oynatıyor fsr yani. Onu da anca 30 60. 3060 ile dlss açsan daha yüksek fpsler veriyor. Immortals of aveum 720p gerçek çözünürlükte çalışıyor meselaargümanına güldüm neye dayanarak yazdın anlamıyorum 4k 60fps oynatan sistemin 3060lı sistemden zayıf olduğunu belirtmen garip
afmf ile fsr aynı şeyler değil ve afmf pcye özel ps5 de yok 4k 60 fps mc mi oynatıyormuş diyorsun ghost of tsushima, dmc 5 gibi oyunlar 4k 60 fps oynatıyor onun haricinde her oyunda fsr yok onun yerine özel optimize oluyor pcde genel optimize olduğundan performans farkları oluyor senin yaptığın karşılaştırma saçma bu yönden çünkü biri özel optimize bir sistemken sen genel optimize bir sistemi karşılaştırıyorsun teorik olarka 3060 TFLOP olarak daha güçlü olsada PS5'le aynı performansı vermiyor maalesef4k60fps minecraft mı oynatıyormuş? Çoğu 4k oyunu afmf ile oynatıyor fsr yani. Onu da anca 30 60. 3060 ile dlss açsan daha yüksek fpsler veriyor. Immortals of aveum 720p gerçek çözünürlükte çalışıyor mesela
İmzamdaki sisteme sahibim pc yi ayda yılda bir açıyorum işten gelince koltukta yatarak ps5 oynamak daha iyi oluyor arkadaşlarla fifa filan çeviriyoruz bizde. Başka arkadaşında ps5 varsa kardeşlik yapabilirsin mesela ps plus 2700 değilde 1350 ye gelir ayrıca en üst paket ps plus almana gerek yok orta paket alsan yeter oda 2300 filandı.Mesele ortalama bir ekran kartının ps5 den güçlü olması değil. Fiyatlar anormal arttığı için 4080 süper 5070ti gibi kartlara 50k bayılmak istemiyorum.
Elimde ddr5 0 sistem var. Ekran kartı emanet 2060. 2. 10 12 civarı bir bütçeyle kart alsam, üzerine ps 5 alsam 35k ile kapatıyorum.
Gidip 5070ti kafadan 50k giriyor. Zaten haftada bir gün İznim var onu da yata yata oyun oynayarak geçirmek istiyorum.
Arkadaşlarla pes fifa falan atarız, dışarıda ps kafeye para vermek istemiyorum.
Saçmalıkafmf ile fsr aynı şeyler değil ve afmf pcye özel ps5 de yok 4k 60 fps mc mi oynatıyormuş diyorsun ghost of tsushima, dmc 5 gibi oyunlar 4k 60 fps oynatıyor onun haricinde her oyunda fsr yok onun yerine özel optimize oluyor pcde genel optimize olduğundan performans farkları oluyor senin yaptığın karşılaştırma saçma bu yönden çünkü biri özel optimize bir sistemken sen genel optimize bir sistemi karşılaştırıyorsun teorik olarka 3060 TFLOP olarak daha güçlü olsada PS5'le aynı performansı vermiyor maalesef
Zaten haftada bir gün pc açabiliyorum. Haftada 6 gün çalışıyorum. Hafta sonu ps cafeye para vermek saçma geliyor.İmzamdaki sisteme sahibim pc yi ayda yılda bir açıyorum işten gelince koltukta yatarak ps5 oynamak daha iyi oluyor arkadaşlarla fifa filan çeviriyoruz bizde. Başka arkadaşında ps5 varsa kardeşlik yapabilirsin mesela ps plus 2700 değilde 1350 ye gelir ayrıca en üst paket ps plus almana gerek yok orta paket alsan yeter oda 2300 filandı.
Haftada 1 kullanacağın bişeye 50 bin vermek saçma bencede ps5 mantıklı olur yattığın yerden dinlenirken oynarsın.Zaten haftada bir gün pc açabiliyorum. Haftada 6 gün çalışıyorum. Hafta sonu ps cafeye para vermek saçma geliyor.
Sağlam ekran kartı da 50k
Ps5 cidden mantıklı geliyor.