4070 ti ile acı çekmek kadar kötü performans almaman lazım aslında dlss4 açık olmasına rağmen mi ? yıl sonu çıkacak deniyordu en son fakat daha da uzayabilir.Arkadaşlar 4070 Tİ ekran kartım var ve 4K oyunlarda resmen acı çekiyorum. 5080 Süper ne zaman gelir sizce ? Ve sizce bu karta geçmek mantıklı mı yoksa bütçeyi zorlayıp 5090 falan mı düşünmeliyim ?
Dlss 3.5 yok mu 4xxx serisinde dlss 4 sadece 5xxx serisine gelmedi mi yanlış mı biliyorum?4070 ti ile acı çekmek kadar kötü performans almaman lazım aslında dlss4 açık olmasına rağmen mi ? yıl sonu çıkacak deniyordu en son fakat daha da uzayabilir.
Hocam hem DLSS hem de FG açmama rağmen değişen bir şey olmuyor. Monitör 4k olduğu için oyunda 4k ultra ayarlarda fps çok düşüyor. Eski oyunlarda sorun yok. Yeni çıkmış oyunlarda ekran kartım pert oluyor.4070 ti ile acı çekmek kadar kötü performans almaman lazım aslında dlss4 açık olmasına rağmen mi ? yıl sonu çıkacak deniyordu en son fakat daha da uzayabilir.
Hocam hem DLLS hem de FG açmama rağmen değişen bir şey olmuyor. Monitör 4k olduğu için oyunda 4k ultra ayarlarda fps çok düşüyor. Eski oyunlarda sorun yok. Yeni çıkmış oyunlarda ekran kartım pert oluyor.
dlss4 4000 serisinde olması lazım , FG açmana rağmen kötü olması çok garip optimizasyon özürlü oyunlar oynuyorsan 5090 bile yamuluyorDlss 3.5 yok mu 4xxx serisinde dlss 4 sadece 5xxx serisine gelmedi mi yanlış mı biliyorum?
Varsa bütçen al bi 5090 gitsin bidaha uzun bir süre bunu düşünmek zorunda kalmazsınArkadaşlar 4070 Tİ ekran kartım var ve 4K oyunlarda resmen acı çekiyorum. 5080 Süper ne zaman gelir sizce ? Ve sizce bu karta geçmek mantıklı mı yoksa bütçeyi zorlayıp 5090 falan mı düşünmeliyim ?